Vizer Rekruttering ny samarbeidspartner

- Et samarbeid som vil bære frukter for klubben, næringslivet og miljøet

Vi er glade for å annonsere at rekrutteringsselskapet Vizer AS er klubbens nyeste samarbeidspartner. Vizer står klar til å bistå din bedrift med å finne den rette kompetansen dere mangler.

Vizer var til stede under Bærums nettverksdag før helgen - hvor vi fikk anledning til å ønske Trond A. Fischer (til venstre i bildet) og Morten Setsaas velkommen som klubbens ferskeste samarbeidspartner. Duoen fikk også anledning til å stifte bekjentskap med flere av klubbens eksisterende partnere. 

- Med de riktige hodene på plass - i og rundt klubben, er vi trygge på at det vil bære frukter for klubben, næringslivet og miljøet. Som partner står vi deg rekrutteringsnær og lover å bidra der vi kan for nye stolte øyeblikk hos samarbeidspartnere og på vakre Kadettangen, sier Morten Setsaas, Daglig Leder i Vizer AS til baerumsk.no. 

Og markedsavdelingen gleder seg over ytterligere vekst i B2B-nettverket til de Helgule. 

- Veldig glad for at vi har landet nok en partner inn i Bærums nettverk. Vizer kommer inn som klubbens første rekrutteringspartner, og, jeg er helt sikker på at denne offensive og erfarne gjengen vil finne gode relasjoner i vårt nettverk av samarbeidspartnere, sier markedsansvarlig i Bærum, Dag Vegel til klubbens nettside. 

VI ønsker Vizer varmt velkommen til AJ Arena og Bærum Sportsklubb. 

På jakt etter kompetanse? 

Vi har verktøyet som hjelper din bedrift med å finne kandidatene som ikke vet at de har lyst på ny jobb 

Morten Setsaas

T: 909 96 492
E: morten@vizer.no

Eller 

Trond A. Fischer

T: 905 76 345
E: trond@vizer.no bistår deg gjerne med det. 

2024 har så langt gitt klubben flere nye og spennende samarbeidspartnere. Vil din bedrift være med i Bærums raskest voksende B2B-nettverk? Slik kan din bedrift også bli med på moroa i Sandvika!