- Vi begynner å ta form

Kampen endte med 0-3 tap for LSK rekrutt, men formasjon, relasjoner og samspill begynner å sitte bra nå inn mot seriestart

- Kom mars du uskjønne kalde, gjør banen krithvitt igjen

Fritt etter barnesangen vi lærte på skolen i gamle dager. For i selveste kjernetiden for barne-tv, så skulle to unge lag ut i dyst her på AJ Arena

Vi i gult, og motstander Lillestrøm hadde gjort sin research å stilte med bortedrakter i sort. Hadde vi hatt betjent speakerboks, så hadde Wiz Khalifa`s "Black and Yellow" blitt avspilt...

...så vet jeg ikke om det var Wiz Khalifa som skrev "Kom mai du skjønne milde" også?   Alltid trudd det var Wergeland, men det var visst feil.

Sort og gult er de kuleste klubbfargene- det er vi alle enige om

Årsbeste fra start

Underveis i kampen så overhørte skribenten/dommeren at LSK trente fire ganger i uka. Det mot våre to. Så der lå en forskjell.

Sett de første 20-25 minuttene så virket det ikke slik! For vi er så absolutt på høyde og kampen svinger begge veier. Sagt på annet vis, begge lag kunne fortjent tatt ledelsen.

Kampens første store sjanse tilhører oss, men en god keeper i LSK-buret kommer stormende ut som brøytebil på snøføret. Dermed god redning og fortsatt intakt smultering.

Så er det "fugla" sin tur. En-to og tre ganger. Men Mia redder, eller avslutningene går (for deres del) på feil side av stolpen. Den ene gangen i stolpen og faktisk.

På fjerde skal det skje! For LSK. De tar ledelsen 1-0 når de "stjeler" ballen på midten, et framspill og en god avslutning ved hjørnet.

Som også forblir stillingen til pause, i en omgang vi skapte mye og hvor mange ble involvert. Alt i alt så føler jeg fra orkesterplass at dette var årsbeste!

Snart jul igjen ?

Motvind ga god defensiv trening

Før kampen vant LSK "stein,saks,papir" på åttende forsøket. De valgte retning og det tjente man på. Vel og merke i 2.omgang. For nå ble Ludvig`s velkjente ord fra Flåklypa virkelig gjeldende.

"Det var nordavind fra alle kanter". Ispedd snø. Eneste som manglet for undertegnede i alle fall var Sølvguttene som skulle synge jula altfor sent inn.

LSK er det førende laget gjennom 2.omgang, men vi ga dem ingen presanger.  Et herlig samlet gult lag står på, og holder stand defensivt. Vi la ned en solid treningsøkt her i dag. I kilometer, med eller uten blå voks under fotsålene.

For i 77 (av 80) minutter gikk det i grunn uten feilskjær, selv om Lillestrøm-presset ble massivt jo nærmere kampen gikk mot slutten. Så får de rett nok to mål til på tampen av kampen fordi vi har manglende besluttsomhet og får ikke ut ballen fra egen boks.

At det ender 0-3 er nok noenlunde riktig basert på alle måter å vurdere en kamp på. Vi de sortkledde er et godt lag, som spiller et nivå over vårt eget.

SUMMA SUMMARUM

En veldig god åpning fra oss i alle spillets faser. Det er tydeligvis lenge til vår, men vi Gule nærmer oss klare for seriestart. Om det blir i fotball eller snøbalkasting gjenstår å se på værgudene.

Samspill og relasjon tar form i alle fall.

Utover kampen ble LSK det førende laget, men også defensivt løser vi mye bra. Til helt på tampen, da vi er som briter og deres forhold til EU

Som de blir straffet med toll, blir vi straffet med to baklengs på tampen.

Ender 0-3, men vi har mange gode prestasjoner å ta med videre herfra!