Taxilink

Taxilink & Asker og Bærum Taxi nye Bærum-partnere

- Vi er stolte over å støtte en klubb som jobber aktivt for lokalsamfunnet

Vi er veldig glade for å kunne annonsere at to nye partnere har blitt en del av klubbens raskt voksende nettverk. Denne gangen er det Taxilink og den over hundre år gamle bedriften Asker og Bærum Taxi som har signert med vårt Helgule B2B-nettverk. 

Taxilink vil bli synlige gjennom kaffekopper i alle Bærum-kiosker, både på arenaen, men også under årets Conrad Cup, i kiosken under NM i Gatefotball og ikke minst på Kalvøya under OBOS Kalvøya Cup 2024.

Taxilink2.jpg
God kaffe: På AJ Arena får du alltid servert god kaffe - fra nå vil kaffen bli servert i disse lekre koppene både på stadion, men også under klubbens cup-turneringer.

Asker og Bærum Taxi har allerede fått montert opp skilt på AJ Arena – og vil bli synlige gjennom alle klubbens aktiviteter gjennom året. 
 

- Vi er glade for å kunngjøre vårt partnerskap med Bærum Sportsklubb. Asker og Bærum Taxi er stolte av å støtte en klubb som også jobber for lokalsamfunnet. Vi tilbyr pålitelige og tilgjengelige tjenester gjennom vår nye taxiapp, Taxilink, samt taxier tilknyttet Asker og Bærum Taxi. Sammen med Bærum Sportsklubb ser vi frem til å gjøre en positiv forskjell i Asker og Bærum-området. Takk til klubben for denne muligheten, sier salgs og markedssjef i Taxus Akershus AS, Fred Bing til baerumsk.no. 

Markeds og Kommunikasjonsansvarlig i Bærum, Dag Vegel, er stolt over å kunne legge til to nye partnere i klubbens partnernettverk. 

- At vi nå har kommet til det stadiet hvor folk kommer til oss og er nysgjerrige på nettverket vårt, og vil bli en del av det, er tegn på at Bærums nettverk begynner å bli attraktivt, sier Vegel. 

Taxilink

Taxilink er hele Norges taxi-app.

Med et av Norges største nettverk av taxiselskaper er det alltid en taxi i nærheten.

Planlegg din neste tur, velg de tilleggstjenestene du ønsker og se makspris.

Alltid enkelt. Alltid med deg.

Om Asker og Bærum Taxi 

Asker og Bærum Taxi ble etablert i 1922 og er vestregionens største taxisentral. Sentralen er heleiet av drosjeeiere i Asker og Bærum. Vi disponerer vanlige taxier, maxi-taxier, samt kjøretøy for transport av rullestolbrukere.  Antall av elektriske kjøretøy øker kontinuerlig.

Våre biler og sjåfører holder høy standard og er underlagt strenge interne krav. Vi arrangerer jevnlig videreutdanning og kursing for våre sjåfører.

Våre transporttjenester omfatter vanlig taxi, maxi-taxi, shuttlebuss, flytaxi, varetransport, kurertjenester og sightseeing med mer. Disse tjenestene kan blant annet bestilles via telefon, epost, Taxilink eller vår egen taxiapp, samt på våre nettsider. Vi tilbyr også resepsjonsbooking og selvbetjente nettbrett for bedrifter og hoteller samt gjennom Vy-appen.

Vi har som målsetting å være det naturlige førstevalget i Asker og Bærum, hvor vi, ved siden av å frakte deg trygt og sikkert frem, ønsker å være en miljøbevisst og serviceinnstilt bedrift med fokus på våre passasjerer.

Lyst til å bli med i klubbens raskt voksende B2B-nettverk? Nysgjerrig? 

Slik kan din bedrift få god eksponering og bli en del av Helgult nettverk i Sandvika

Neste arrangement i klubbens årshjul er felles sponsortreff med Oppsal på AJ Arena lørdag 1.juni. 

På det øverste bildet ser du fra venstre Fred Bing, salgs og markedssjef i Taxus Akershus AS, Baard Øystese, styreleder i Asker og Bærum Taxi, og klubbens markedsansvarlig, Dag Vegel. 

Foto: Natalie Norton.