DSC_0271

Slik blir veien videre for Bærum SK

Gjør klart for store endringer inn i 2024

Med nytt fotballår like rundt hjørnet, kan vi med glede og entusiasme annonsere at vi nå har landet både sportslig leder og hovedtrener for Bærum Sportsklubb A-lag.

Henning Hauger er ansatt som ny sportslig leder for hele klubben. Hauger, med sin rutine og erfaring fra Eliteserien, Allsvenskan og Bundesligaen, samt 23 A-lagskamper for Norge, får nå det overordnede sportslige ansvaret for hele klubben – samt A-lagets spillerlogistikk.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Det har vært noen tøffe år, og nå har vi muligheten til å bygge dette opp og komme styrket tilbake. Vi kommer til å jobbe hardt fremover med å sette sammen en slagkraftig tropp for A-laget, samtidig som det skal gjøres en god jobb rundt bredde og junioravdelingen. Det håper vi å høste fruktene av allerede i 2024, sier Hauger til baerumsk.no.
 

DSC_0172.jpeg
Legger skoene på hylla: Etter en fantastisk karriere som spiller, er det nå duket for nye og spennende oppgaver på AJ Arena for Henning Hauger.


Haugers inntreden som sportslig leder betyr samtidig endringer for Knut Nielsen – som trer ut av samme stilling for A-lag og junior. Nielsen fortsetter i rollen som daglig leder 50%, samtidig som han er ansatt som A-lagets hovedtrener fra 1.1.2024 i en 50% stilling.

Ansettelsen av Nielsen betyr at vi beholder en ekte klubbmann på huset – og med Knuts brede erfaring som spiller i både Lyn, men også i gult, samt to opphold som vikartrener for Sandvikas stolthet, er det en rutinert herremann som skal lede Bærum Sportsklubb i Norsk Tipping avd. 3 kommende sesong.

- Jeg er både ydmyk, stolt og revansjelysten, og med stor tro på fremtiden og det vi skal få til. Ikke minst blir det moro med to saftige lokaloppgjør mot Asker kommende sesong, sier A-lagets nye hovedtrener til klubbens nettside. 

 

nielsen.jpg
To erfarne herrer: Knut Nielsen (til høyre) med ringrev og oppmann Bent Mikkelstrup på feltet.

Styreleder Magne Myrmo er meget fornøyd med å ha med seg duoen i gult inn i 2024:

- Solid bakgrunn og erfaring
- Det er veldig morsomt at vi kan rekruttere internt til en såpass viktig stilling som sportslig leder-stillingen er. Og samtidig er det fantastisk at vi kan få med oss en mann med så solid bakgrunn og erfaring fra toppklubber og med en karriere fra flere land til å bidra i Bærum. Han vet hva det handler om, og han har samtidig vokst med oppgavene utenfor banen. Når Henning nå har funnet ut at skoene skal legges på hylla, er det strålende at vi får han med videre her i klubben. 

- En godt likt trener
- Vi har jobbet en stund med hva slags trenerprofil vi skal få inn i klubben. Knut har vikariert tidligere med suksess, er godt likt av spillerne og brenner for Bærum døgnet rundt, samtidig som han er flink til å få det beste ut av spillerne, sier Myrmo til baerumsk.no. 

 

DSC_0072.jpeg
Fornøyd styreleder: Magne Myrmo er fornøyd med ansettelsene av Hauger og Nielsen. Her fra årets NM i Gatefotball i samarbeid med Frelsesarmeen.


A-lagets oppkjøring starter 8.januar – og første kamp i Obos Superligaen er hjemme mot Ullern allerede lørdag 27.januar på AJ Arena.

Skaff deg sesongkort til AJ Arena i 2024 nå!