Skåringer og solskinn mot Skeid

Det ble en hyggelig ettermiddag på Nordre Åsen..etter hvert.

Vi ankommer Skeid sitt flotte anlegg i god tid. Så gutta får tid til snakk, mens skribenten får lunsj i form av  "Strøm-Larsen"-pølse.

Sur baklengs påvirket oss ikke

Vi starter kampen med å holde mer ball enn vi pleier. Så fra tribunehold så venter vi kun på en skåring basert på vårt initiativ. Og den kommer den når 10minutter er spilt. Dog ikke til oss.

For på sin første visitt så kriger Skeid inn kampens første mål. Den oppstår etter klabb og kebab i vårt forsvar. Det er tre-fire muligheter til å klarere, men vertene hindrer oss i det. Til slutt får de stabla beina sammen og moser inn ledermålet fra kort hold

Kjipt, for spillet til da var mest vårt, og det var heller ikke så varmt at vi trengte noen kalddusj.

Vi hadde det meste av sjanser og spill fra start til slutt

Gledelig å se er at vi etter målet holder roen med ball. Et lavliggende Skeid-lag står i mot en god stund. Klokka bak målet nærmer seg første halvtmen unnagjort. For selv om vi har ungt lag, så er det ikke så ungt at de måtte se barne-tv før vi skårer.

For fra 30 minutter og inn til pause så kommer det ketsjup de luxe både på våre sjanser og på "Strøm-Larsen"-pølsene vi tilskuere handla underveis.

Det ble stadig mer å feire for oss på tampen av 1.omgang

Et vedvarende press blir belønna når Faltin Ørbeck får ball i beina fra samme korte hold som når Skeid skåra tidligere. "Smock" og orden i regnskapet.

Kun minutter senere så tar vi ledelsen. Et kjapt innkast fra Ødegaard Aasen via Holter og til Arvesen. Han løfter blikket og finner ....gjett hvem?

Lasse Bransdal så klart!  2-1.

Til nå har alle mål kommet fra kort hold. Etter 37 minutter så får de 700 tilskuerne (neida, skulle bare sjekke om du fulgte med), oppleve et frispark på øverste hylle!

Fra 25 meter så klemmer Lasse Bransdal til og vi Gule vet hva det betyr. 3-1 til oss.

Like før pause så øker vi først til 4-1 med Almon Dacic som står på rett sted til rett tid når vår corner nummer 9 blir slått perfekt inn

Helt på tampen bankes restene av ketsjupen ut når Lasse B fullfører sitt hat-trick og skårer sitt 19 (!!) mål i seriespill.

Lasse og gjengen i hyggelig passiar - vår nr 7 har vel flere mål enn det var tilskuere i dag

Det betyr vi går til pause med ledelse 5-1, ergo full kontroll etter en liten kalddusj innledningsvis.

Flere unge får muligheten

I det 2.omgang sparkes over så har vel Skeid samme håp om gevinst som Tories har kommende torsdag.

Det merkes tidlig, for det som finnes av gnist er mer av stygge taklinger og kjeft. Dommer får tidlig kontroll på det verste og det vi tar med oss i 2.omgang er at flere av våre egne unge får kjærkommen spilletid.

Erlend Klausen får sin debut på A-laget etter 52.minutter når Ødegaard Aasen får en mindre skade.  På sin backplass løser han det meste fint og rekker å få inn både en luke, løp og offensie bidrag før kampen er omme.

Erlend Klausen (nr 23) kom godt fra det i sin debut!

Det skjer ikke all verden utover. Vi kommer helskinnet fra det, med tre poeng, tid til "pit-stop" på Texburger og rake løv i hagen før EM-kampene begynner i kveldingen.

Da er alt vel og bra etter en ettermiddag tilbrakt på flotte Nordre Åsen.

Norsk-Tipping-LIGAEN avd 3 - runde 13

Skeid 2- Bærum SK 1-5 (1-5)

AJ Arena: 30 tilskuere- (i alle fall ikke 700)

Mål: 1-0 (10.), 1-1 Faltin Ørbeck (29.), 1-2 Bransdal (32,), 1-3 Bransdal (37.), 1-4 Dacic (44.), 1-5 Bransdal (45.)

Gule kort: Kroglund Haugen (2), Frobenius (2), Ødegaard Aasen (4 og karantene neste kamp.)

Laget: Vedeler, Dacic, Frobenius, Sivertsen, Selvær Arvesen, Faltin Ørbeck, Kroglund Haugen, Tuven Holter, Bransdal, Moula

Benken: A.Markovic (inn for Frobenius 46.), Vukicevic (inn for Tuven Holter 46.), Klausen (inn for Ødegaard Aasen 52.), O.Markovic (inn for Moula 63.), Hertenberg (inn for Arvesen 76.)  Holm, Skrefsrud, Dellios