Selvær Arvesen: - Vi hadde fortjent mer

Høydramatisk og ampert da Bærum mistet ledelsen på overtid

Alt lå til rette for en magisk lørdag på AJ Arena da serieleder Nordstrand tok turen til et Sandvika i Byfest-modus. Strålende vær, mye folk og et offensivt hjemmelag som ville sette serielederen på plass.

Men, det var gjestene fra Oslo som kom best i gang lørdag ettermiddag. Rett i strupen på lillatrøyene - og det var farlig nære at ikke bortelaget tok ledelsen etter tre minutter. Kun en solid Vedeler i mål, forhindret det.

Så våknet de hel-lilla.

En lang "kælk" fra Almin Dacic spretter ned på utsiden av Nordstrands sekstenmeter. En utrusende keeper og en lang Omar Markovic-tå. Sistnevntes tå treffer ballen som sakte triller mot mål.

Slow-Mo: Omar Markovic trillet inn 1-0 til Bærum. Nordstrand-keeperen fortviler.

1-0.

Kvarteret spilt.

Og mye ville ha mer.

Halvveis ut i omgangen - anført av en leken Jesper Tuven Holter. Forarbeidet er praktfullt, når ballen serveres videre til ligaens toppscorer, Lasse Bransdal, som ruller inn 2-0.

Nordstrand svarer - med et frekt langskudd, som sender Andreas Vedeler ut i full strekk. En nydelig redning.

Mye frem og tilbake - og med to halvssjanser til Bærum før pause, så var det fortjent at kampuret meldte 2-0 favør Sandvikas stolthet etter første førtifem.

Andre omgang fortsetter i samme tralten. Det bølger frem og tilbake - og Nordstrand får omgangens første sjanse, en markkryper like utenfor.

Med 63. minutter spilt reduserer gjestene fra Oslo ved Oliver Midtgård.

Og herifra og ut skulle det bli totalt kaos i begge leire.

Nordstrand jager utlikning - men Vedeler stenger døra for gjestene.

Med kvarteret igjen får Ludvik Hertzenberg alle sjansers mor, men, avslutningen treffer keeper.

God trøst at Almin Dacic nikker inn 3-1 like etter.

Men, hvittrøyene fra Niffen hadde ingen planer om å gi seg. 2-3 kommer kun minutter etter Dacics scoring. På et frispark. Som trolig ikke var frispark. For nå ble det totalt kaos og lite ro i rekkene, både på tribunen, og hos de forskjellige involverte.

Fire minutter på overtid.

3-3.

Vi klarer ikke holde på ledelsen. Dommeren blåser av - og det blir noe ampert mellom lagene.

Blytungt.

Skuffet gjeng: Christian Selvær Arvesen, Erlend Sivertsen og Juba Moula depper etter poengtapet på overtid.

Norsk-Tipping-LIGAEN avd. 3 - runde 19

Bærum-Nordstrand IF 3-3 (2-0)

AJ Arena: 453 tilskuere

Mål: 1-0 (15.) Omar Markovic, 2-0 (23.) Lasse Bransdal, 2-1 (63.), 3-1 (74.) Almin Dacic, 3-2 (79.) 3-3 (94.)

Gule kort: O.Markovic

Laget: Vedeler, Dacic, Hafskjold, Sivertsen, Aasen Ødegaard, Selvær Arvesen, Augdal, Moula, Tuven Holter, Bransdal, O.Markovic

Benken: Skrefsrud, Holm, Hauger (76.min for Augdal), Brest Knutsen, Myrmo (68.min for Tuven Holter), Forca (90.min for Bransdal), Hertzenberg (68.min for Tuven Holter), Vukicevic

Dagens Bærum-spiller: Kaptein Christian Selvær Arvesen fikk et gavekort på 5000,- levert av Ståle Lundemo og ABVK