Seiersrekken bråstoppet: - Vi manglet intensitet

Blytung søndag for Sandvikas Stolthet

Det som skulle vært en toppkamp lørdag ettermiddag i strålende solskinn, endte med søndagskamp i lett overskyet vær, kaotisk håndtering av innganger, og en festival som sørget for årets laveste tilskuerantall på AJ Arena. Kun 136 stykker klarte å finne inngangen gjennom barrikader og midlertidige innganger på stadion.

På banen fløt det ikke særlig bedre - med et Frigg-lag som var desperate etter poeng.

Såpass desperate at vi tidlig fikk en litt lei kjensla av at dette ikke var vår dag.

For før ti minutter var spilt, hadde kaptein Christian Selvær Arvesen og Mathias Ødegaard Aasen begge fått kjent på Friggs noe "tøffe" spillestil. Neseblod og knallharde taklinger. Stemninga var satt, uten at vi klarte å svare med samme mynt.

Smell: Mathias Ødegaard Aasen fikk seg en skikkelig trøkk innledningsvis, uten at Frigg-spilleren fikk noen reaksjon.

Alle som har sett Frigg spille fotball, vet at de er vanskelige å spille mot. Høyt press og stor risiko. Det var heller ikke ufortjent at Oslo-laget tok ledelsen etter 35 minutter spilt. Ulrik Ferrer. Du hadde ikke fått mye igjen på Langoddsen om du hadde satt en hundrelapp på at han skulle score.

Gleden var desto større da Adi Markovic utliknet etter 39.

Kortvarig jubel: Uavgjort holdt seg ikke mer enn et par minutter for De Helgule

Men, hvor lenge var Adam i Paradis?

Ikke lenge. Frigg rullet opp nok et fint angrep - og cruiset gjennom en rekke av Bærum-spillere.

2-1 til bortelaget, pause.

Delvis bedring sett med gule øyne i andre omgang, selv om målkåte Ferrer holdt på trille inn 1-3 like etter hvilen.

For, der Bærum har dundret inn mål så langt i år, ble vi møtt av oppofrende Frigg-forsvar i andre omgang. Vi skaper for lite, er for lite distinkte og de store sjansene uteblir.

Press fører til kontring - og etter 66 minutter er det kun en Almin Dacic-tå på streken som forhindrer at det står 1-3, game over og takk for i dag.

Med kvarteret igjen får vi corner - Lasse Bransdal skaller inn 2-2 - vi jubler, men, dagens kampleder annuller scoringen uten at noen på tribunen forstod hvorfor. Frustrerende, og, det ble ikke noe særlig bedre da gjestene fikk tildelt straffespark like etter. Denne gangen er ikke Ulrik Ferrer like sylskarp, sklir i tilløpet og straffen blåses langt over.

Håp.

Men, de siste ti minuttene bærer mer preg av frustrasjon enn fantastisk fotball.

Tre gule kort til hjemmelaget, før Frigg setter 1-3 på corner like før slutt.

Vi tar med oss et gledelig gjensyn med Marius Hagen - for første gang i år på banen.

Ellers er det bare å arkivere denne kampen og se frem mot Østfold-tur om litt over en uke.