Ramudden klubbens nyeste samarbeidspartner

- En klubb med gode verdier og solid forankring i nærmiljøet

Ramudden er vårt siste tilskudd i klubbens partnernettverk. 

Hvem er dere? 

 - Ramudden er en helhetsleverandør og konsulentvirksomhet innen sikkerhet på arbeidsplassen i trafikkerte miljøer.

- Vi bistår kunder i å skape tryggere arbeidsplasser og overholde regelverket som kreves langs veier, jernbaner og byggeplasser.

- Vi sikrer også offentlige arrangementer, messer og festivaler. I Norge har vi 13 avdelinger fordelt fra Steinkjer i nord til Lindesnes i sør, forklarer salgsleder i Ramudden, Odd Petter Pedersen. 

Opptatt  av nærmiljø
Pedersen forteller videre om bedriftens ansvar for å støtte lokalmiljøene i regionen. 

- Vi bryr oss om vårt nærmiljø og ønsket derfor å se på hvilke muligheter vi hadde for å inngå et sponsorat i vårt område.

- Vårt valg falt på Bærum SK med sine gode verdier og solide forankring i regionen, forklarer han. 

- Vi har stor tro på at AJ Arena og klubbens nettverk kommer til å bli en fin arena også for oss, sier  Pedersen til baerumsk.no, samtidig som han også  trekker frem klubbens verdigrunnlag som årsak til at Ramudden nå har blitt Helgule. 

- Bærum SK sitt verdigrunnlag står også sterkt hos Ramudden, samtidig som vi ønsker å ta del i det nettverket som partnerbedriftene utgjør og derigjennom bygge sterke relasjoner både kommersielt og kulturelt. 

Markeds og Kommunikasjonsansvarlig i klubben, Dag Vegel, er meget fornøyd med at Ramudden blir en del av klubbens partnernettverk. 

- At en så stor bedrift som Ramudden ser til Sandvika og Bærum Sportsklubb, betyr at vi gjør noe riktig her på AJ Arena. Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med vår nye partner, og samtidig at Ramudden skal stifte bekjentskap med våre eksisterende partnere, sier Vegel til klubbens nettside. 

Bli bedre kjent med vår nye samarbeidspartner her: Dette er Ramudden

Vi ønsker Ramudden varmt velkommen til oss i Bærum Sportsklubb. 

Vil din bedrift bli en del av klubbens raskt voksende nettverk? 

Trykk her for å se hva vi kan tilby din bedrift her i Sandvika!