OBOS Kalvøya Cup 2024: - Et vellykket arrangement

153 lag, over 300 kamper og fantastisk vær satte standarden for den 41.utgaven av turneringen

OBOS Kalvøya Cup 2024 ble gjennomført denne helgen med 153 lag fra hele Oslofjord-regionen. Med kamper lørdag og søndag, i strålende solskinn, ble det en varm og innholdsrik helg for frivillige, mammaer, pappaer, og ikke minst de viktigste; Alle spillerne som har deltatt. 

Cup-general Espen Vessang-Nielsen oppsummerer årets turnering. 

- Jeg synes arrangementet gikk veldig bra fra start til slutt. Vi har hatt en økning i antall lag, og vi har nærmet oss maks av kapasitet som er mulig på en helg. I tillegg er det første gang noensinne at vi ikke har hatt avmeldinger fra lag, samtlige påmeldte lag møtte opp både lørdag og søndag, sier Vessang-Nielsen til baerumsk.no. 

Cup-generalen, som har vært ansvarlig for turneringen de siste årene, trekker frem frivilligheten i klubben som en nøkkelfaktor til suksess. 
 

- Uten frivilligheten, hadde alt stoppet opp. Jeg vil takke alle som har bidratt til at vi har fått gjennomført den 41.utgaven av OBOS Kalvøya Cup. 

IMG_2249.jpg
Fornøyd: Cup-general Vessang-Lie deler ut medaljer til GUI J2014 etter fire kamper i sola søndag.

Årets OBOS Kalvøya Cup bestod av 153 lag fra Akershus, Oslo, Buskerud, Østfold og Vestfold fotballkrets. Vi takker alle lag som deltok - og håper å se dere tilbake på øya i 2025. 

IMG_2242.jpg
Folksomt: Tradisjonen tro får alle lag medaljer og i år også kule OBOS-pannebånd som en del av premien. Her er det KFUM og Leirsund som mottar sin velfortjente hyllest.

En stor takk rettes også til alle lokale naboklubber som valgte miljøvennlig transport til øya både lørdag og søndag. Fra båt til sykkel, buss og tog til øya. 

 

Speakeren.jpg
Lyden av Kalvøya: Per-Tore Svendsen var på plass i speakerbua lørdag og bidro med sin lune stemme - en stemme både barn og foreldre som har spilt på øya tidligere år gjenkjenner.
AntonSport.jpg
Generalpartner: Vår generalpartner Anton Sport stilte med egen stand på øya hele helgen.