Nielsen: - Et steg i riktig retning

Bærum leverte årsbeste mot PostNord-liga-lag

Til tross for at været ikke var på publikums side søndag ettermiddag, så varmet mye av det de ca. sytti oppmøtte tilskuerne fikk se da et solbrunt Tromsdalen tok turen til Sandvika rett fra treningsopphold i Tyrkia.

Fjorårets divisjonskollega, som endte opp med 2.plass og kvalifisering mot Lyn, stilte med et solid mannskap, og det var deilig å se at de gulkledde jevnet ut divisjonsforskjellen mellom lagene i første omgang.

Første tjue ble en stillingskrig, uten nevneverdig mye å føre i protokollen.

Vi skriver 21 minutter, når Arvesen blir tredd gjennom, avslutningen i en vakker bue over en utrusende TUIL-keeper, men, linjemann har sett noe verken Ståle Lundemo eller resten av gjengen på tribunen hadde fått med seg. Offside, og annullert scoring.

Fem minutter før pause så får vi en smakebit på hva vi har i vente av Omar Markovic, som like greit tok rennafart fra sytten-atten meter, med en velplassert markkryper i garnet. 1-0. Ikke ufortjent, heller.

Pausen kom godt med - da Massimo hadde vartet opp med både toddy, pølser og vafler så de fremmøtte kunne holde varmen.

Andre omgang begynte brått, TUIL gikk ut i hundre, og 1-1 var et faktum før folk hadde rukket å slå opp paraplyene sine på nytt. Til de som hadde gjort det, gikk det en kule varmt på tribunen, da enkelte ikke fikk med seg utligningen.

1-1 var i hvert fall et faktum, og, det var et mer hissig blå-rødt lag som kom ut til de siste 45.

Gledelig sett med gule øyne var også gjensynet med Edvard Khachatrjan, som fikk sine første minutter for året. Og, vi fikk tidlig se at den joviale norsk-armeneren hadde trent godt. Pasningsfoten var på plass, og, Khachatrjan serverte opptil flere nydelige gjennomspill i andre omgang.

En annen som er tilbake, i hvert fall som prøvespiller, var Marius Augdal. Augdal viste også at han ikke har ligget på latsiden denne vinteren. Delaktig i mye, og, prikken over i`en kom etter 73 minutter spilt da Augdal snapper opp en ball på tjue meter. Siktet er stilt inn, og kula legges opp i høyre kryss. 2-1 Bærum. En vakker scoring. Årets mål så langt på AJ Arena.

2-1-målet vekket gutan i fra Nord, som kun minutter senere er farlig frempå. Skummelt innlegg, avslutning, men, både ball og spiller havner i snøfonna til side for Bærums mål.

Flere mål ble det ikke, og, Bærum avslutter dermed søndagen med en sterk 2-1-seier over Tromsdalen.

Det var Edvard Khachatrjan godt fornøyd med.

Også hovedtrener Knut Nielsen var fornøyd med søndagens nittiminutter:

- Et stort steg i riktig retning, vi har sett stor fremgang de siste ukene, med gode treninger, hvor kvaliteten har vært høy. Det gjenspeiler også det vi så utpå der i dag, sier Nielsen til baerumsk.no.

Treningskamp

Bærum SK-Tromsdalen 2-1 (1-0)

AJ Arena: 75 tilskuere

Mål: 1-0 (41.) Omar Markovic, 1-1 (47), 2-1 (73.) Marius Augdal

Laget: Moe (Prøvespiller,), Skorge (Prøvespiller), Frobenius, Dacic, A.Markovic, Øya, Arvesen, Holter, Augdal, Johnsen (Prøvespiller), O.Markovic

Benken: Skrefsrud, Hauger, A.Arvesen, Hertzenberg, Ødegaard Aasen, Khachatrjan, Michael, Ørbeck, Holm

Play of the day: Per-Tore Svendsen, som ilte til speakerbua fra tribunen da Massimo var opptatt med kiosktjeneste og Marius Augdal satte inn 2-1.

Likte du det du så i dag? På tide å kjøpe seg sesongkort!