Nielsen: Et fortjent poeng mot et godt lag

- Close, but no sigar

Sandvikas Stolthet var nære å ta med seg alle tre poengene på Niffen lørdag ettermiddag etter en intens andre omgang på en noe utfordrende kunstgressmatte.

Andre omgang var kun fem minutter gammel da Jesper Tuven Holter leverte en soleklar kandidat til årets mål i Norsk-Tipping-LIGAEN. Rappet ballen på midtbanen og sendte både den ene, andre og tredje Nordstrand-spilleren inn i pølsebua. Avslutningen var kald, og Bærum ledet 1-0 mot serielederen.

Målet vekket hjemmelaget - som presset på. Med tjue minutter igjen, fikk Almin Dacic sitt andre gule for dagen - og trøkket mot Bærum-målet ble betydelig.

Likevel var det Bærum som satte neste. Juba Moula, en nydelig enkeltmannsprestasjon, 0-2.

Tolv pluss tillegg igjen.

Gleden var noe kortvarig, da hjemmelaget kjørte rett i angrep og reduserte. 1-2.

Trøkket ble massivt, og utlikningen kom tre minutter før full tid. 2-2.

På overtid presser hjemmelaget Bærum massivt, uten at de klarte å sette inn 3-2.

Vi tar med oss en sterkt bortepoeng fra Nordstrand og ser frem mot Oppsal kommende lørdag på AJ Arena.

- Tøft å spille 11 mot 10 i tjue minutter, det var close, but no sigar, og et fortjent poeng mot et veldig godt lag, oppsummerer Knut Nielsen til baerumsk.no etter kampslutt.