Kvinner A: Skyer, men med glimt av solskinn

Det ble en tøff start som satte listen når vi møtte Bækkelaget i 6.serierunde

Gul mot blå, begge forkortet BSK sto på kveldens meny nede på AJ Arena. Mer håndsaft så var det Bækkelaget Sportsklubb, som nok er mest kjent i vårt vidstrakta land som Norges beste håndballklubb på det glade 90-tall.

Men sportsklubben har også fotball, og er et av de lagene vi har møtt ofte de senere år. Med i all hovedsak jevne kamper.

BSK startet best, men feil BSK

For det skal innrømmes at gjestene er bedre med (å holde på) ball og dermed løper vi etter. Noe vi gjør bra, men det koster krefter.

De første sjansene tilhører de blå, og de trengte ikke stort før de tok ledelsen 1-0 (9 min er spilt).  Så etter ca kvarteret glipper det i vårt pasningsspill langt bak på egen halvdel. Dermed bryter gjestene og de dobler ledelsen.

Tøff start på resultattavla.

Det ble mye press mot vårt mål i innledningen

Gledelig nå er at vi ikke gir opp. Langt ifra! Det blir jevnere i banespill, og vi har to store sjanser den nærmeste timen. Dog vil det seg ikke hva angår avslutning, så det lakker og lir mot pause på 0-2

Så skjer det!  Med feil fortrinn sett med Gule øyne. For i det 44.minutt så øker gjestene til 0-3 på kontring. Med det fikk vårt håp om bedre tider i 2.omgang seg et alvorlig knekk

Ingenting å utsette på innsats - så kom sola

Så om det skulle være noe tvil om hvor kampvinden blåser, så får BSK blå straffe tidlig i 2omgang.  Ai ai ai. ...den settes i mål og tavla lyser opp med 0-4

Nå er mai like kjip mot oss som mot russen etter den 17.ende.

Kampen må jo spilles ferdig, men det er Kirkerudbakken *3 å komme seg inn og tilbake i kampen.

Det kjempes iherdig

0-5 kommer, men så er siste halvtime mye mer Gul!  Sprekker i skydekket og vi har perioder der vi fører ann! Så det gledes!

Med kvarteret igjen, så er det også klart for belønning! Bedre enn kransekaka og is. Et flott spillemål signert søstrene Westlie, hvor Adele finner Andrine som  står for avslutningen.

Hele angrepet var vakkert, og viser hva som bor i oss Gule!

Vår beste periode er fra 60 min og inn mot slutten

Helt på tampen så kontrer gjestene inn nok ett mål, slik at tavla viser Casper Ruud når han er i form: 1-6.

Kampfakta:

Bærum SK- Bækkelaget SK 1-6 (0-3)

Laget: Engelsgaard, Kristensen, Flobergseter, Iversen, Vetlesen, Stang, Winther, Siegel, Westlie, Haavardsen, Bodin

Benk: Hamed, Westlie, Kollerød, Hoff og Clabby

Mål:  0-1 (9), 0-2 (16.), 0-3 (45.), 0-4 (48), 0-5 (58.), 1-5 Westlie (73.), 1-6 (88.)