Nå er Eurovision, 17 mai, russetid og Holmenkoll-stafetten unnagjort. Dette firkløveret av "underholdning" som dukker opp som pollen i mai.

I dag ble det 0 poeng på oss, da vi rett og slett ikke klarte å komme ut av stritsekken fra i går.

Flotte spilleforhold på AJ Arena

Nesten drømmestart ble til mareritt

Under 40 sekunder har gått vi blir spilt fri fra noe skrått hold. Keeper møter, men Adi chipper over. Dessverre treffer den motsatt stolpe og ligger rolig foran målet som russ i veikanten.  Dog var det verken Politi eller oss som plukket opp nedfallsfrukten, men en KFUM-forsvarer som klarerer.

Så går det noen minutter før kampbildet setter seg som veps på slytetøyboksen i kiosken.  Dessverre for vår del er det KFUM som stikker i fra. Bokstavelig talt, for de kommer til innlegg og avslutning langs kantene.

Med litt over kvarteret spilt, så kommer da også målet som belønning for deres økende overtak. Selve avslutningen skjer inne i vår 16-meter da presset ikke er...all verden. 0-1

Med det har KFUM fått lukta opp for noe bedre enn vafler. Nemlig mål, og kanskje seier når regnskapets time kommer 75 minutter senere.

De tar i alle fall ett stort skritt når deres bestemann (Shahamatullaa Malekze) skårer etter en flott gjennombruddspasning. 0-2 og vi har spilt 25 minutter.

Rødt, hvit og blått feirer også på 18.mai

Så er vi frempå. Men som i starten av kampen, så vil ballen ikke i mål. Den lobbes like over tverrliggeren. Så 0-2 står seg.

Helt til det ikke gjør det. For etter 35 minutter så kolliderer vår keeper og en forsvarsspiller, og da er veien til vårt mål like åpen som vi skulle cruiset på Autobahn i 170 km/t,  - Strake vegen til mål betyr 0-3.

Forskjellen så langt ligger mest i at KFUM avslutter bedre/mer effektivt + at de bruker kantene mer i sitt spill.

Så får vi håp når Joakim H skårer 1-3 like før pause. Men det håpet er svinner som fridagene unnagjort i mai. For gjesten øker til 1-4 på overtid av omgangen. Faktisk kunne/burde de skåra ennå en etter de økte til 1-4 og.

Gode råd er for dyre

Glem sydenturen, is, rens på bunaden og annet man bruker penger på i disse dager. For vi Gule trenger særs gode råd etter en vond 1.omgang.  Kanskje Pep kunne vært noe her? For vi trenger en virkelig god plan for å ha sjanse.

Etter rask titt på konto + sparekonto så er Pep uaktuell. Ikke eier jeg oljereserver i ørken heller, så vi får møstre det vi kan og klarer.

LA meg bruke Steinerskole-pedagogikk for å oppsummere 2.omgang:

* Blomst, sol, pollen og noe skyer. Eventuelt, her finnes det forbedringspotensiale.  Så skru på Monty Phyton mest kjente låt og plystre på korset denne helligdagen.

For KFUM spikret oss fast med å gjøre alt noe bedre enn oss. Det som fantes av håp om poeng blir i alle fall ødelagt når Malekze skårer sitt fjerde for dagen, og gutta i rødt,hvitt og blått kan feire for 1-5.

Herfra og inn er det lite å skrive om

Vel,både vi og KFUM vil ha frispark og straffe.  Men som med dommere flest, så er det forskjellig hvordan de vurderer ting. Jeg mener, ikke alle kan være John Harlan, noen må være Roger Taney og!

- Så får jeg håpe metaforen er perifer nok til at jeg ikke får trøbbel med noen fotballmyndigheter.

Uten at dommeravgjørelsene tatt i kveld fikk noen direkte effekt på utfallet av kampen. Igjen til forskjell fra hva spesielt Taney holdt på med i sin tid.

På tampen skårer KFUM to til, og da går det med oss som med Norge i Eurovison og russen på nærliggende eksamener:

* 0 poeng. (Red.anm) Nå ser jeg ikke på Eurovision, så vet ikke poengsummen. Jeg bare antar)