"Come rain, come shine" - etter solskinnshistorie mot Oppsal sist lørdag, ble det mer bygevær når vi var verter med Ullern som gjester.

En ting var været, men spillet var minst like labilt som det over oss.

God start frem til skåring

I forrige match hadde vi omtrent ikke ballen innledningsvis, men i dag er også det motsatt. For Ullern legger seg bakpå, og vi triller.

På vår første sjanse etter 11 minutter så skårer vi!  Sistemann på ballen var Lasse B, som med det skåret sitt 16.mål for sesongen.

Lasse setter inn 1-0 og sitt 16 for sesongen

Det som skjer etter målet og inn mot pause derimot er mer i stil med karusellene bak oss. Det er opp og ned, strømbrudd og på tvers.  Ingen kortslutning, men vi er i perioder presset av de rød-hvite.

At de utligner ca halvtimen ut i omgangen er nok rettferdig om man tenker og måler slikt. De skapte både en og to sjanser, før de skåret på sin tredje.

1-1 og det står seg når vi trekker inn for og tørkes.

"Jag trivs bäst i öppna landskap"

Det smeller litt mer i duellene fra starten av 2.omgang. Vi får noen smeller, men heldigvis reiser de involverte seg etter at Rune B har vært ute med sin magiske veske + strikk.

Smeller gjør det også når kaptein Arvesen fra vanskelig vinkel hamrer inn vår andre skåring for dagen. Tilbake i ledelsen og aner vi en regnbue bak skyene?

- nei nei nei. Det er like mørkt over AJ Arena som det skulle vært filmet i i Mordor .  Stort lysere er ikke det som skjer på banen heller. For Ullern er som en mygg de dagene det er sol. Vi klarer ikke å bli kvitt den/de.

Så da skjønner dere tegninga uten å måtte ha kart over hele Midgard. For Ullern utligner ca halvspilt ut i 2.omgang. Vi har corner, men den blir hurtig klarert.

I tillegg så er det "Öppna Landskap " bakover.  Kombinasjonen hurtighet og mye rom bakover betyr at vi slipper inn en til.  2-2.

Vi ser på klokka og ser bare dugg. Etter to høyre-sveip så viser den god nok tid til at vi kan få en hyggelig avslutning på kampen.

Dog så vil det seg ikke. Det er momenter, men noe varig press klarer vi ikke å skape. Så Ullern holder stand.

Ullern fightet kampen igjennom

Med minutter igjen kommer det en stor sjanse. Til gjestene. Men vår bestemann for dagen - Julius S- redder både en og to ganger.

Dermed ender det hele med poengdeling for gutta og hjemmekontor på mandag for mange av de 195 tilskuerne pga en vordende forkjølese.