DSC_0013

Her er Kvinner-A`s nye spillerutvikler

- Eg gleder meg

Marius Hagen er ansatt som Kvinner-As nye spillerutvikler med umiddelbar virkning. Hagen, som har lang fartstid bak seg som spiller, med hele syv sesonger bak seg  i OBOS-ligaen. Han har videre representert klubber som Fredrikstad, Hødd og Ham-Kam, samt proffopphold i Sverige og på Færøyene. Av trenerkompetanse har Hagen erfaring fra både Færøyene, KBK-akademiet samt som hjelpetrener på Metis Akademiet Toppidrett. Og, det er en godt utdannet pedagog som tar over damesatsingen i klubben. For, med Mastergrad i Idrettsvitenskap, praktisk pedagogisk utdanning , og stilling som lærer ved Notodden VGS, mangler det ikke på kompetanse når Hagen tar over styringen på treningsfeltet allerede kommende uke.

Daglig og sportslig leder Knut Nielsen er glad for å ha hentet inn slik kompetanse til Kvinner A.

- Jeg er strålende fornøyd med at Marius med sin solide bakgrunn og kompetanse tar over Kvinner A, sier Nielsen til baerumsk.no.

Hovedpersonen selv er også tilfreds med å ha landet på AJ Arena: 

- Eg gleda meg til å bli kjent med spillerne, og ønsker å gi dei en god treningshverdag som tilfredsstiller deira behov. Så håper eg og tror vi får det kjekt i lag, sier Hagen til klubbens nettsider. 

Velkommen til Bærum, Marius!