Her er klubbens nye spillende assistent

- En herfører og vinnerskalle

Marius Hagen (31) har forlenget avtalen med Bærum Sportsklubb. Midtbanekrigeren fra Nordfjordeid, som kom inn som et friskt pust i fjor høst, og er nå klar for nye utfordringer i gult. 

Hagen blir i tillegg til å skulle spille en del av Knut Nielsens trenerteam dette året - som Nielsens assistent. 

Med haugevis av kamper i OBOS-ligaen, Superettan og Betri-ligaen på Færøyene, er det en rutinert herremann vi vil få se i gult også denne sesongen.

- Vi er veldig glade for å få Marius på plass. Med sin bakgrunn som idrettslærer, tror vi han passer perfekt i en spiller/assistent-rolle. I Hagen får vi en herfører og vinnerskalle med gode ferdigheter. Han har spilt på et høyt nivå, og blir et godt tilskudd til vår unge tropp, sier sportslig leder Henning Hauger til baerumsk.no. 

Solid trenererfaring

31-åringen fra Nordfjordeid kan skilte med trenerkompetanse fra Færøyene, KBK-akademiet, samt som hjelpetrener på Metis Akademiet. Og Mastergraden i Idrettsvitenskap og Pedagogikk kommer godt med i hverdagen – da Hagen skal kombinere rollen som Bærum-spiller og trener med rollen som lektor ved Notodden VGS.

- Dette glede jeg meg veldig til, både og spille og ikke minst bidra på feltet. Jeg håper rutinen min kan hjelpe de yngre til å blomstre, samtidig som jeg forhåpentligvis fortsatt kan strø et par pasninger er ute, sier Hagen til baerumsk.no. 

Hvorfor blir du værende i Bærum SK? 

- Jeg trives veldig godt i Sandvika, samtidig som jeg ser synes kontinuitet er viktig. Det blir en spennende sesong, og jeg både håper og tror vi skal være med helt der oppe, melder den spillende assistenten. 

 

MariusHagenogTassen.jpg
Friluftsmann: Marius Hagen og bikkja Tassen på en av sine mange treningsturer. Foto: Privat.


Vil du se Marius Hagen bidra med rutine og trøkk på midten til Bærums a-lag i år? 

Jeg vil ha sesongkort og se Marius Hagen trøkke til sentralt på midten!

Minner om ny OBOS Supercup-kamp førstkommende lørdag på AJ Arena - Asker er motstander. Avspark er 13.00. Vel møtt!