Gambisk landslagsspiss klar for Bærum

- Dette er en stor signering for klubben

Jibril Bojang (28) er klar for Bærum etter å ha trent med klubben de siste ukene. Den solide spissen, med fortid i klubber som Start, Mjøndalen og Strømmen, blir et viktig tilskudd på topp nå som Øystein Garborg er i ferd med å lande årets tropp. Norsk-gambianeren, som står bokført med landskamper for Gambia, har i tillegg et proffopphold bak seg i den egyptiske eliteserieklubben ZED FC. 

 

BojangGambia.jpg
Debut: Jibril Bojang debuterte for "The Scorpions" i 2019. Her i aksjon mot Marokko.



Nå skal "Jibba" forhåpentligvis banke inn mål på topp for Bærum kommende sesong.

Hovedtrener Øystein Garborg er strålende fornøyd med å gjenforenes med spissen han jobbet med som assistent i Strømmen. 

- Dette er først og fremst en stor signering for Bærum som klubb, samtidig som det er et signal om at Bærum Sportsklubb er en attraktiv klubb for både unge og etablerte spillere som ønsker seg opp og frem, sier Garborg til baerumsk.no. 

Og Garborg er full av lovord om nysigneringen; 

- Jibril er en fysisk sterk spiss som funker som både oppspillspunkt, samtidig som han har fart nok til å true bakrom. Han har gode avslutningsegenskaper og er en bra type som kan tilføre mye positivt i vår garderobe. I tillegg er han en solid referansespiller for de yngre gutta med tanke på ferdigheter og hvordan vi skal fremstå som mennesker, sier Garborg. 

Hovedpersonen selv er også strålende fornøyd med å ha signert for Sandvikas Stolthet ut 2023-sesongen. 

- Bærum virker som et bra sted for meg nå, jeg kjenner Øystein fra før, og, nå skal jeg finne formen igjen og melde meg på i landslagsdiskusjonen etter hvert, sier Bojang. 

Bli bedre kjent med vår nyeste signering i videointervjuet under. 



Velkommen til Bærum, Jibril! 

Husk at du fortsatt kan sikre deg PostNord-ligaens billigste sesongkort

Foto: Bærum Sportsklubb/GFF