Dette var dagen for så mangt, men for våre var det siste treningskamp før alvoret starter uken etter påsken.

For andre var denne fredagen starten på De Luxe-versjonen av hjemmekontor, nemlig hytte, blå Swix, klister og flotte tilbud på marsipan.

God start, men målene uteble

Vi viser oss tidlig frem foran de 20 + - som trosset sur vind og en episode av "Beat for Beat" sendt første gang i november 2021.

Det rulles opp langs kant, ispedd stikkere fra midten og tvers igjennom Holmens midtforsvar. Fellesnevneren var at selve avslutning sto kun i stil med sesong 8 av "Game of Thrones".  Da blir det ikke særlig til påskekos.

Midtveis ut i omgangen så er det Holmen som slår kontra, og de er hva vi ikke var:  effektive. Dermed 0-1

Nå jevner kampbildet seg. Muligens i tråd med vindkasta. Gjestene er mer med, men det skapes ikke all verden av sjanser. Vi er på ingen måte i https://keukenhof.nl/en/  i april.

Dermed står 0-1 til gjestene rett over kommunegrensa seg når gutta søker både ly og kloke ord.

I ettertid skal det vise seg at vi knakk noen koder

Vi sto høyt og presset Holmen til feil

Blomstringens tid

Er nok flere enn dagens utsendte skald som lengter etter vår. Golfsesong, iskrem, shorts og lavere strømregning står vel snart på menyen?  Noe som kan tilføres som hovedrett på menyen, er at våre Gule helter er i ferd med å finne formen!

Like før vårt overtak betød masse mål i vår favør

Vi tar virkelig tak i kampen. Dog så er det en stund det ser ut til å fortsette slik 1.omgang startet:

* Kontroll defensivt

* Kopi av hva metalmiljøet i Norge gjorde mye av på 90-tallet - brenner på alt vi ser

Så etter et akademisk kvarter så blir det fyrverkeri her nede på AJ Arena.  For vi får hull på verkebyllen, og nå kommer skåringene som veps på syltetøy!

1-1 ved Adam når han får stå alene på retur ved 5-meteren. 2-1 kommer like etterpå når en uheldig Holmenspiller sklir sitt forsøk på klarering i eget mål.

Dog gir ikke de sort-røde seg. En slags breddefotballens AC Milan, som nå opplever en renessanse. Det jeg vil frem til er at de utligner til 2-2.

Allikevel er gjestene ikke lenge i Paradis. Mest fordi det bibelske Paradiset visstnok skal ligge sør i gamle Mesopotamia. Nå kjent som Irak  Dit viser ett kjapt google-søk at det er 540 mil til (ja, jeg googlet. Hva annet skal jeg bruke fredagen på? Se reprise av "Beat for Beat" )

Men også fordi vi slår umiddelbart tilbake til 3-2.  Alexandar V er sistemann på ballen før den havner i nettmaskene.

Vi har vel spilt litt over 70 minutter. Gutta vil ha mer, og skaper nok til at vi øker ledelsen minutter senere. 4-2 etter frispilling og årets siste slalåmtur (?) rundt keeper i åpen kasse.

I den grad det betyr noe å vinne treningskamper, så blir det en viss spenning når Holmen reduserer til 3-4.  Klokka er skrudd på og viser 10 minutter igjen.

Nå blir det mange tøffe dueller og "52-plukk-opp" som en gammel kortlek heter. Ingen røde, men inflasjon på de gule. Hadde det ikke vært for minusgrader, så kunne man mistenkt at kampen ble spilt i Zimbabwe grunnet inflasjonen.

Så kommer det ett mål til. Kampens siste. Men de som er "redde for" at det ender med uavgjort, kan nå puste med magen. For det er fortjent ut i fra alle måter å analysere det på at det er vi som skårer!

5-3 og som mang enn amerikansk soldat avsluttet sine brev med under 2.verdenskrig - thats all she wrote.

SUMMA SUMMARUM

Vi starter klart best, men klarer ikke omsette sjansene. Så skårer Holmen på en kontring midtveis og det står seg med 0-1 til pause.

I 2.omgang er vi det førende laget i samtlige 45 minutter. Gledelig er det også at vi omsetter sjanser til mål. Alt i alt 5 av de.

5-3 seier og nå ser vi frem til første seriekamp borte mot Haslum torsdag 13.april kl 2015- så får det heller være at prisen på marsipan da er høyere enn dagens 5 kroner.