G19 Interkrets A: Juniormodellen tar stadig steg fremover

I sval temperatur ventet Nordstrand på motsatt halvdel. Vi kom fra en sterk borteseier mot KFUM og er i flytsonen om dagen

I det mørket senket seg over AJ Arena og 40 + - hadde funnet sine plasser var det klart for kamp mellom Bærum og Nordstrand. 

I et ikke fullt så raskt tempo som spillerne ankommer speaker`n rett før avspark. Lagoppstillinger og oppfordring om besøk i kiosk er det vi rekker før kampen er i gang

373440993_1023403002011019_4956977132922449616_n.jpg

Våre lynvinger hugger til

På hver vår kant har vi spillere som etter sigende løper raskere enn hva fartsgrensa er for biler på Ekebergsletta under Norway Cup (30 km/t mot 36 km/t for våre to)

Det er ikke lenge etter avspark før vi tar ledelsen med Ludvik H. Fart og teknikk er en giftig kombinasjon. 1-0 i det stadionuret viser 4 minutter.

Kun to minutter senere vil ikke motsatt kant, Aleksandar V være noe tregere. Rykk og "smock" for 2-0.  Hadde kampen vært spilt i juni/juli så kunne jeg sitert en midtsommersnatt drøm, men med en noe fallende temperatur og fravær av mygg gjør sitt til at vi ikke helt er der.

Så tar det heller ikke lange tiden (18 min spilt) før gjestene i alle fall vekker oss fra en drømmestart. Like tjuvaktige som Puck i nevnte Shakespeare-stykke så reduserer de. 2-1 til oss og kampen åpner seg...

...tilsynelatende.

For med fasit i hånd, men også på sidelinja underveis, så har vi kontroll. Gutta har blitt bedre på å holde ro og ball. En like fin kombo som vaflene i kiosken med et varmt krus med kaffe.

373426654_274259508714836_3898156909124667025_n.jpg
Det ble mest Nordstrand som måtte spurte hjemover underveis i kampen

Dog så er dagens lekkerbisk signert Mathias Ø Aa som curler et frispark i mål fra 17 meter. Jeg føler dette frisparket burde være mer overskrift i VG enn denne saken

På 3-1 like før pause så er det tydelig at tiden har tikket av sted, og før vi vet ordet av det så oppstår det kø i kiosk og glade miner blant både Gule fans så vel som spillere.

Gutta leverer en god åpning på kamp, og har med ett lite glipptak god defensiv kontroll.

Vi har helt klart tatt steg i år

Siden første kamp i serien for snart halvt år siden så har vi fått juling ja, men hele tiden stått i det og tatt lærdom. For oss på sidelinja så er det åpenbart at gutta har utviklet sett. 

Vi har i betydelig grad lukket bort personlige feil (ref Ham-Kam kampen i vår), men også i tillegg er det mer ro i spillet. Vi tør holde ball i laget.

Tidlig i 2.omgang så punkterer vi det som måtte være av spenning. For Joakim H er luftens baron og header inn 4-1 til oss Gule. 

Med den skåringen er kampens utfall like gitt som utfallet av alle kommunevalg avholdt i Bærum kommune siden krigens dager. Jaja...vi retter fokuset på hver enkelt og utvikling. 

Dessverre så får Erlend K seg en skikkelig karamell og resten av kvelden+ natt blir nok brukt på legevakta. Vi ønsker Erlend K riktig god bedring og ser frem til din retur når enn det måtte være!

373426624_201924726224244_529176135943963710_n.jpg
GOD bedring Erlend!

Tilbake til kamp. Hva skjer på AJ Arena?  Vel, de fleste vil nok hjem. Enten for å gjøre unna ugjorte lekser, eller bare for å få med seg NRK 1 sitt program om norsk countrymusikk. 

For her ute på AJ svinger det ikke helt i 3/4 takt.  Det er perioder med sving og rytme, men også sekvenser av Olga Marie .

I alle fall om vi bruker litt vel strenge Gule solbriller nå som mørket har senket seg. 

Vi bytter og lar stadig flere få høste erfaring fra Interkrets sitt høyeste nivå, i takt med planen før sesongen. Da er det gledelig at Lauritz F B setter sitt første på dette nivået.

Det oppsummerer både kamp og sesongplanen fint. For nå har U21 stabilisert seg i 4 div, mens våre G19-lag ligger ok plassert i respektive divisjoner. 

Alle får kamparena og vi fanger opp 60 stk med denne modellen. Flere har også fått trene og kamptid på A-laget! 

Nå er det ikke så lenge tilkickoff i Kansas-Detroit, så vi takker alle for oppmøte og lesing med lovnad om ytterligere dekning utover høsten.