441959984_1169558797813549_274532763074993176_n

G16 NM: Kampen gikk helt til straffekonkurranse

Det ble mer drama enn velspilt når vi tok imot Elverum i 1.runde av G16 NM

Våren er her - med blomstring av både russ, blomster, Eurovision og ikke minst, NM for G16

Motstander hjemme på AJ Arena var Elverum. Skribentens hjemsted, men mer kjent som fødestedet til Marcus & Martinus, Bjørn Dæhlie og Marie Hamsun.  Nå ville håndball-byen også vise til fordums storhet i fotball.

De ankom tidlig og nøt sola i det våre håpefulle ankom.

Vi tok føringen i kampen

To lag som visste lite om hverandre, fant tidlig ut at vi Gule var hakket vassere. Når vi presset høyt, så skapte det trøbbel hos Elverums bakre firer. Sjansene kom, men som med badefolket på stranda, så uteble også målene.

Men det sto verken på vilje eller sjanser, bl.a bommet vi på en "elfmeter".

Dermed dobbel smultring til pause. Altså 0-0, men de første 40 minuttene ga oss håp om avansement.

Vi er veloppdratte verter som inviterer gjestene inn (i kampen)

De siste skulle ikke bli slik vi trodde eller håpet.  Bortelaget hever seg i takt med at vi imiterer Titanic.  Dermed må vi utsette den ekstra vaffelen i kiosk, for feire kan vi ikke gjøre helt ennå.

I alle fall ikke når Elverum tar ledelsen 0-1 etter 50 minutter.  Ai ai ai...

...dette var ikke helt det vi så for oss.  Men etter innledningen på 2.omgang er det ikke ufortjent.

Tiden begynte å renne ut...som sand i timeglass

Heldigvis gir vi ikke opp. Som i borteseieren mot Årvoll sist, så kjemper vi hele veien. Det er ikke alltid like overlegent som når Dæhlie herjet i langrennssporet, men vi glimtet til med store sjanser.

Etter 64 minutter så kan vi avbestille beroligende på resept. For vi jager som blodhunder på en retur og kriger inn utligningen.  1-1 og kampen er mer åpen enn tilgangen til anlegget denne søndagen.

Begge lag har sine sjanser og sågar stolpetreff. Men i likhet med nevnte Marie fra Elverum, så slo man ikke helt igjennom.  Dermed 1-1 til fulltid og etter intens googling fant vi ut av at det var 2*5 min, uten golden goal.

Del tre av dramaet ved Oslofjordens perle

Dog er jeg ingen Hamsun, så jeg finner ikke de vakre ord for å dramatisere ekstraomgangene.  For når sant skal sies så ble det ikke så dramatisk nå.  To slitne lag med få innbyttere forsøkte, men det ble verken mål eller nobelpris på oss

Ipso facto:  det er klart for straffesparkkonkurranse.

Vi begynner...og vi skårer.

Så redder Magnus for oss.

Dette gjentar seg i runde 2, og nå har vi et kraftig overtak.

Som vi - SPOILERALERT-- tar vare på.  Til tross for en bom fra vår side og, så treffer Jakob  B H på sin straffe.  Jeg antar det hjelper å bo i Lommedalen og jakte elg som hobby

GUTTA ER VIDERE etter først og fremst en oppvisning i god moral.  Nå venter vi i spenning på motstander i 2.runde