G14 Lovende start på årets seriespill

Reultatet satt langt inne, men vi førte hele kampen mot et heroisk kjempende Snarøya

Bærum G14 - Snarøya G14   7-1 (2-1)

Ingen tvil om det var klart for seriestart. Allerede 30 minutter før oppmøte så begynte gutta å dukke opp. Store smil og like forventingsfulle som på juleaften (ok, Boxing Day for Magnus) var de klare for tellende kamp.

En lang oppkjørings ferd mot seriespill er unnagjort. Vi har gjort feil, lært av de og bygget sten-for-sten gjennon minusgrader, snø og generelt vær fra helvete.

I dag var det bare litt surt vær. Ikke så gærent til å være AJ Arena med omegn

Karusell på og utenfor anlegget

Rett nok starter de grønne fra Mars...nei Snarøya med ballen. Men etter første pasningsfeil fra gjestene så har vi nok den 70-30 resten av kampen. Så de som håper dette blir en spennende fortelling får hele kjøpe noe på Narvesen av Lindell eller Nesbø.

For selv om vi ikke skårer innledningsvis, så er vi det førende laget. Et godt defensivt organisert Snarøya holder stand slik vi kjenner det fra ...Hellas i EM 2004?

Bakover styrer kaptein Arthur skuta såpass stødig at jeg mistenker at barndommen enten ble tilbrakt på ei sjark langt nord, eller hos Sabeltann i Kristiansand Dyrepark.

Halvveis ut i 1.omgang så får vi hull på byllen. Even løper fra midtbanen og ser seg ikke tilbake. I og med han også har ballen med seg, så er det vel kun kanskje Therkelsen Sr som hadde holdt følge der.

Alene med keeper og 1-0

Så kommer det en 5-minutters periode hvor Snarøya ikke bare skaper sjanser, men de skårer jaggu meg også. De skapte sine tre største sjanser i løpet av de 5 minuttene.

Men 1-1 står seg ikke lenge. For vi tar ledelsen på en retur. Skudd Even, førstemann på returen er Sebastian V S.  2-1 og det står seg etter 35 minutter.

Det svingte på og utenfor AJ Arena i dag

God 1.omgang- enda bedre 2.omgang

Fra min plass i speakerbua så ser jeg klisne karuseller som til tross for ingen i, allikevel går rundt og rundt.  Nå er jeg heldig som kan bruke nettopp det besøkende tivoli til det jeg liker å tro er den perfekte metafor på kampen:

- Vi kjørte etterhvert rundt og i fra et heroisk kjempende Snarøya

For om målene uteble i 1.omgang, så kom de som trekkfugler fra Syden i april måned. Jevnt og trutt, og selv økonomer i Norges Bank har ikke sett en mer stabil kurs på noe siden Jappe-tiden.

2-1 ender til slutt med hele 7-1. Fire på Even, mens VS tangerer nok Tottenhams sesongrekord med sine tre nettsus.

Seb og Even smilte etter kampen med hhv. tre og fire nettsus. - I bakgrunn en litt mer betenkt Alex

Så skal vi ikke glemme de i de bakre ledd. En midtbane og en forsvarsrekke som alle tar gode valg med ball, og jobber selv om seiren blir tidlig sikret.

Også gledelig er at Parsa Y får sin 1-lagsdebut i seriespill! Han har to sterke redninger når de grønne fra "skatteparadiset" Snarøya kommer på visitt.

Så alt i alt er det ikke bare au pairene som måtte forlate postkode 1367, det var også oss Gule som forlot deres håp om poeng.

SUMMA SUMMARUM

Vi tar tidlig tak i kampen, og det eneste som tar tid er å få skåring. Når det kommer midtveis, så slår Snarøya tilbake i sin beste periode midtveis i 1.omgang

I de siste 35, kjent som 2.omgang, var det rett og slett forskjell på lagene. Noe resultatet på 7-1 også viser.