G15: Herlig lagmoral betød comeback

Det ble en lang kamp mot seier når vi møtte Korsvoll

Etter en tøff bortkamp mot Ski forleden, så reiste alle Gule seg når vi var verter for 2.plasserte Korsvoll!

Det var intet å si på forholdene, sola skinte, musikken spilte og tribunen ble godt besøkt av våre fans!  Så til rytmen av nederandsk pop ble forberedelsene lagt.

Så var vi i gang

Starten lovte godt for fortsettelsen

For det er vi som fyrer på de fleste sylindere i starten av kampen. Kun slått av båtfolket fra Nesøya som freste forbi på denne herlige sommerdagen!

Det eneste som uteblir er sluttproduktet. Spillet i forkant skaper en del (halv)-sjanser, men det ender som hvis man kun leser til matteeksamen dagene før:  vanskelig å få toppresultat da.

Etter hvert kommer gjestene i sort og blått mer inn i kampen. Da vi passerer halvspilt 1.omgang så er de ikke freidigere enn at de tar ledelsen.  Litt kjipt, med tanke på vår flotte start. Men 0-1 er ikke noe stort hull å befinne seg i.

Vannpause, da 20 + er uvant for de fleste av oss. Jeg oppfordrer til kiosk, mens gutta holder seg til vann og kloke ord fra benken.

Resten av omgangen er forholdsvis jevn. Vi møter solid motstand i Korsvoll, ingen tvil om det. Dog så er den defensive oppskriften iherdig jobbing + smarte valg, og med det slipper vi ikke inn noe mer i de første 40 minuttene.

Dessverre klarer vi ikke skåre heller, men vi på sidelinja har tro da sjansene skapes.

Pauseprat og inntak av vann

Trenerteamets vidundermedisin

Jeg velger meg en noe "Roald Dahlsk" overskrift nå. For om vi er solide i første omgang, så er vi det bedre laget i store deler av de siste førti minuttene.

En fornyet optimisme sprer seg som en snill variant av Covid, og vi fortsetter å skape.  Samtidig så står vi støtt defensivt, så det blir ikke behov for keeper-Erik å vaske drakta på mer enn 40 grader.

Dessverre tikker tiden hurtig av sted, og det rekker å bli ny vannpause uten at vi har skåra. 20 minutter igjen, og ja...tikk-takk.

Vi fører ann

Jeg antar det var vann og ikke Mirakulix sin variant vi inntok, men gutta lar seg ikke stresse av forløpig dårlig betaling. Kanskje de er vant til "slavearbeid" hjemme for dårlig lønn....hva vet vel jeg?

Vi jogger ut. Ser jeg lure smil?  I alle fall ser samtlige 45 på tribunen store smil like etterpå når vi utligner på frispark ved Patryk L!  Vår egen Lewandowski fyrer av fra 20 meter, og keeper har sola i øyne. Dermed så klarer han ikke plassere seg godt nok til å redde og ballen triller over linja!  1-1 !

Nå er vi som Sverige i 1994, med Brolin, Kåmark, Limpar, Larsson og Dahlin.  For nå er det vi som graver gull på AJ Arena

Ledet av kaptein Seim-Monsen så graver vi som aldri før! Vi er som 6åringer i Hunderfossen Eventyrpark!   OG nettopp Seim-Monsen kommer seg fri skrå vinkel hvor han ser at keeper står litt skjevt, og han plasserer ballen i motsatt hjørnet. Vel, keeper er på den, men ballen ruller videre...

...mot strek, men flere spillere jager for å banke den bort. 2 meter- 1 meter ----20 centimeter...  OVER streken!  2-1!    Så kom beinet til Korsvoll, men for sent!

Vi har snudd det og samtlige Gule klemmer ved Dominos Pizza!

Yes yes YES

Dog er ikke kampen ferdig, men Korsvoll virker nettopp det. For jeg ljuger om jeg skriver det ble så spennende på slutten. Sett med fasit i hånd har vo god kontroll, og vi er nok nærmere 3-1 enn de er utligningen

Dermed sterk 2-1 seier og den kommer på beste vis:

Korsvoll forsøkte på slutten, men vi hadde god defensiv struktur

* At vi samler oss når vi havner under, og at vi fortsetter å spille uten klaging selv om det er varmt, slitsomt og kjedelig å ikke få betalt.

Fortjent 2-1 til slutt, delvis takket være ferdigheter, men også at vi er samlet med god lagmoral!