G14-1: Sola skinte - gutta strålte

Godt over 20 grader både i lufta og i vannet, men festen fant sted i 2.omgang når vi tok imot Lyn på AJ Arena

Tabellnaboer før kampen var status når "El Teslaico" skulle utkjempes på AJ Arena.  Vi i sedvanlig gult og sort, mens gjestene fra Lyn i nasjonens tre farger.

Med sedvanlig speaker og kiosk og en tribune med rundt 100 (!!) tilskuere var det duket for fotballfest!

Og fest ble det . . . etterhvert

Lyn slo til

Med Bjørn Eidsvåg sin favoritthimmel over oss og en fokusert GUL gjeng, så var vi optimistiske fra speakerbua. Vi har tross alt ikke tapt hjemme på AJ Arena i år. - Som lagets eneste Tottenham-fan også bemerket før kampen.

Til tross for alt dette, så er det Lyn som slår til i innledningen. Så skal det innrømmes at det er fortjent at de tar ledelsen og. Til tross for tynt grunnlag til å vurdere noe ut i fra, for det er spilt bare 5 minutter når Lyn skårer kampens første mål.

Dog så skal det tilføyes at tiden etter målet bekrefter tesen ovenfor. Bl.a så trenger vi ikke VAR for å hevde at Lyn ble snytt for straffe. Og noe senere er keeper Lucas heldig som får bli på banen etter å ha fratatt bortelaget en åpenbar sjanse.

Even sendes i mål etter at Lucas fikk gult kort

Nå er vi heldige som spiller 11 mot 11 og at det kun står 0-1 på lystavla.

I det vaffellukta trumfer lufta nede ved badeparadiset og dommeren ser på klokka for å få en smak av godsakene, så er dette med lyn fra klar himmel.

0-2 kommer på kjipt tidspunkt, og det er ikke så varmt at vi trengte denne kalddusjen. Nå ble lysten på is også borte som dugg for solen

Gutta må sjekkes for stråle-verdi

Jorge og Arvesen har en skikkelig konstruktiv prat i pausen, mens skribent betjener kiosk. På alle fronter ble denne pausen en suksees!

For vi kommer ut i 2.omgang som veps på syltetøy.

Håpet om poeng tennes av Sebastian V S som skårer tidlig i 2.omgang.

Vi fortsetter å kjempe i hver duell og tar flere returløp nå enn hva pappa Marius T tok på sin søndagstur i timene før vi andre sto opp.

En vinnende kombinasjon skal det vise seg. For 2-2 kommer ikke så lenge etterpå, og målet er signert ved arbeidshest Evenezer!  Da kan det smiles på og utenfor banen  (bl.a av sportssjef Knut N som hadde tatt turen for å se på klubbens yngre lag).

To jevne lag som ga hverandre verdifull matching

Herfra og inn fikk han i alle fall valuta for inngangspengene som vi aldri tok for denne godbiten.

På 2-2 og med 10 minutter igjen så får Lyn straffespark etter hands. Hvorvidt den er riktig eller ei avhenger av hvordan man tolker hands, og det er som Brexit ...ingen vet egentlig noe som helst om hva som er riktig (lov)-tolkning.

Dermed "elfmeter" og vi kan få kalddusj nummer 2 for kvelden. Og vi som ikke tok med håndkle engang.

Den slås hardt ned ved stolpen, men der er Lucas som det skulle vært en sært plassert slalåmport. Dermed REDNING og 2-2 holder seg bedre enn vekta for undertegnede i det sesongen for amerikansk fotball sparkes igang i skrivende stund.

Lucas redder straffesparket og holder oss i kampen

GO PATS GO!

Gutta vil ikke være dårligere enn nevnte lag ovenfor og vi ser vinnervilje hos samtlige på slutten. Den blir belønnet i det Sebastian V S er sistemann på ballen etter dagens vakreste angrep!  Klikk-klakk mellom tre Gule som til slutt fører til at "VS" er alene i 16-meteren.

Derfra gjør han ingen feil og vi har snudd det!  3-2 og kun noen minutter igjen

Men Lyn vil også gjerne få med poeng hjem i Teslaen. Så de flytter opp og er småskumle i kampens siste minutter.  Men ledet av kaptein Arthur og Co rydder unna som det skulle vært snakk om "alene-hjemme-fest" mens foreldre var bortreist.

Men det er ikke helt hyttesesong for vestkant-folket, og det er ikke helt dagen for Lyn.  På overtid så fullfører vi en herlig 2.omgang når Evenezer skårer på straffe etter at Martin fikk god gammal "krokspenn" i avslutningsøyeblikket

Comeback fordi vi står samla som ett lag og får god coaching i pausen. Med stor støtte fra mange på tribunen og med noen reste-vafler etterpå, så er både kamp og kvelden komplett