Fire frem- tre tilbake

I siste hjemmekamp før ferien venter Mjøndalen sine rekrutter. Et lag med to poeng så langt, og de som tok turen til AJ Arena forventet H på tippekupongen

Drømmestart - så gikk det på halv maskin

Før minuttet er passert, fyrer Adi Markovic av når han får en retur fra rundt 16-meter. Treffpunktet er perfekt og dermed åpningen på kampen likeså.  1-0 og stadionuret viser 56 sekunder. Det feires med en tur til kiosken for en "Bjarne`s vaffel".

Så kommer det en periode der vi nok ikke har ballen mer enn motstander. Dog er vi farligere frempå enn bruntrøyene.  Til tross for at vi leder på "XG", så er det gjestene som skårer kampens neste mål når de kommer på en kontring.  Dermed er vi like langt etter overkant halvtimen.

Heldigvis slår vi kjappere tilbake enn Mike Tyson i sin storhetstid. Kun tre minutter senere "jabber" vi til, og sender Mjøndalen ned for telling. Nok en gang er det Adi Markovic som skårer.

Adi med offensiv kraft i dag

2-1 til oss står seg til pause.

Berg- og dalbane

Vi går ut med ønske om å punktere. Ikke syklene parkert ved kiosken, men kampen. Alt etter tre minutter så øker vi til 3-1. Denne gang er Adi M servitør. På retur er Arvesen rett mann til rett tid.  Fra særdeles kort hold så skaffer vi oss avstand til gjestene.

Neste års deltaker i "Skal Vi Danse"

I det vi er midtveis så skårer vi igjen. En corner treffer Almin Dacic som står en meter fra målet. Dermed 4-1 og vi fremmøtte puster ut. For nå er vel poengene i banken og rekene i frysen begynt å tine...eller?

Det meste tyder jo på en fin sommerkveld. I alle fall om man tenker å tilbringe den innendørs. For det skjer ikke all verden etter vårt fjerde mål.

Så ut av ingenting så reduserer "3050" til 2-4.

Et hardt slått innlegg finner fot, og dermed en baklengs sett med gule solbriller.

Evenezer Forcha (14 år) ble den yngste som har fått spille på vårt A-laget gjennom tidene

Litt nerve dukker opp, og vi legger oss kompakte bak. Det er en del halvsjanser, men tiden er knapp.

På overtid skårer Mjøndalen nok ett mål. Den treffer vel en spiller i boks, men vi er vel passive ved den skåringen.  3-4 og klokka viser overtid

Ergo uviss tid igjen. Bortelaget samler seg til ett innlegg eller to, men tiden er så knapp at det verken er noe tid igjen til noen flere sjanser eller for rekene til å bli skikkelig opptint.

Dermed blir det tre poeng, en tur innom Kiwi for Grandis og fokus inn mot siste kamp før ferien

(KFUM 2 borte mandag 15.juni kl 1915)

Norsk-Tipping-LIGAEN avd 3 - runde 14

Bærum SK- Mjøndalen 2   4-3 (2-1)

AJ Arena: 79 som ikke har reist på ferie ennå

Mål:: 1-0 A.Markovic (1.), 1-1 (33), 2-1 A.Markovic (36,), 3-1 Arvesen (49.), 4-1 Dacic (69), 4-2 (84.), 4-3 (90.)

Gule kort: Dacic (2), Tuven Holter (3.)

Laget:: Vedeler, Holm, Dacic, Frobenius, A.Markovic, Selvær Arvesen, Faltin Ørbeck, Kroglund Haugen, O.Markovic, Bransdal, Moula

Benken: Tuven Holter (inn for Frobenius 60.), Hertzenberg (inn for Moula 80), Forcha (inn for Moula 87.) Skrefsrud, Dellios, Hauger