386858656_646229344383176_1444357488439434107_n

Filip Andrejevic tatt ut på kretslaget

Visekapteinen på vårt solide G14-lag Filip Andrejevic er tatt ut på kretslaget - vi tok en prat med han om uttaket, hvordan det er på G14, klubben og veien fremover

For andre året på rad har kretsen tatt ut Filip til kretslaget, Et uttak som er gledelig for klubben, men kommer ikke som noen overraskelse for oss som kjenner til hans dedikasjon, vilje til å lytte for å lære og ferdigheter i et herlig kinderegg av egenskaper!

Gratulerer først og fremst Filip!  Hvordan er mulighetene for å utvikle seg her i Bærum SK for din del?

-  Jeg blir godt fulgt opp, og G14 har et bra trenerteam hvor Jorge og Arvesen er dyktige til å følge opp. Så er det inspirerende at "Arve" (Christian Arvesen, kaptein A-lag. Red.adm.) er med, for da vet jeg at her i Bærum kan man få muligheten selv på A-laget om man er ung. 

- Så har jeg fått hospitert på eldre lag, og det gir meg svar på hva som kan forbedres

-"Arve" har jo vært her hele tiden, og det inspirerer meg til å få til det samme. Det er i alle fall mulig fra klubben, så skal jeg jobbe for å komme på samme nivå.

11HnDTFB.jpeg
Her i kjent kampsituasjon, kriger om ball og vinner den alene mot tre motspillere

Beskriv en hverdag for deg her nede på AJ Arena

- Først og fremst trening, men miljøet er så bra utenfor. Både med laget, men klubben også.  Har vi ikke trening, så tar jeg og lagkompiser gjerne turen for å "heppe" fotball selv.

Så er det moro å se A-laget, eller gjøre noe sosialt på klubbhuset der foreldre er flinke med å lage noe opplegg. 

Hvordan ser du for deg neste år og veien videre?

- Jeg vil fortsatt spille i Bærum, og jobbe med trenerteamet på G14 og folk rundt klubben for å ta steg videre.  I år har jeg vært mest def.midt og indreløper, mens på krets går det i back og midtstopper. Så her må jeg "finne meg selv" og jobbe på detaljnivå for mer utvikling. 

. Akkurat nå er vi i Madrid på treningsleir, og jeg håper vi får til noe like kult neste år for hele gruppa! 

Vi ønsker Filip lykke til gjennom vinteren på kretssamlinger!