44dbcf6a-cc8e-4813-924c-b0bccbf542dc

Bærum-tap i OBOS Supercup tredje runde

Det ble en sur affære på alle måter når vi tok imot Frigg til 3.runde i OBOS Supercup

"Fångad av en stormvind" sang Carola til mange 12-poengere for over 30 år siden. I dag sto det ingen poeng på spill, men hvis det hadde vært det, ville de blitt delt ut til de som hoppet fra 10-meteren i stupetårnet bak oss.   For på AJ Arena ble det kun "mil etter mil".

Plastsetene var børstet for snø og toddy`n sto klar i kiosken, så idet våre 11 utvalgte en av kretsens bester vinterbaner, håpet nok 25 tilskuere på underholdning!

På sett og vis ble det jo det, men med et noe negativt fortegn. For å si det på teatralsk vis så ble Shakespeares "En midtsommersnattsdrøm" erstattet med "Hamlet".  For sett under ett var det ikke bare i Danmark noe var råttent.

Vi skapte kampens første store sjanse, så tok Frigg over

Etter en slurk toddy, så ser vi fra tilskuerhold at vi kontrer på godt vis. Pasning og bevegelse er i harmoni, og kun stolpen hindrer oss i å få en drømmestart på kampen.

Men så gikk vi fra nesten-himmel til helvete. Før klokka har passert 10 minutter så har viser tavla 0-2 til gjestende fra Norges mest trafikkerte bilkryss (?).

Frigg tar ledelsen etter raske pasninger og bevegelse ikke sett her i området siden Sonja Henie ladet opp til vinter-OL på fjordisen.

Så er ikke  gjestene noe snauere enn at de dobler den på en kontring, og når Frigg-legende Ferrer får stå alene på bakerste så finner han veien til mål.

Altså 0-2 og koppen med toddy er tom. Med hele 80 minutter igjen. Nå er gode råd dyrere enn toddy.

Frigg hadde det meste av banespillet

Det jevner seg noe ut, men det skal ærlig innrømmes at Frigg hadde ballen vesentlig mer på vår halvdel enn vi på motsatt side.

Tidvis viser vi oss på kant (spesielt på Ludvik H sin side), men når innlegget kommer er vi ikke på riktig sted til riktig tid. Litt som golfbagen til Viktor Hovland i fjor

Dermed står 0-2 seg helt til det ikke gjør det. For vår del er ikke tre noe lykketall, for også kampens tredje mål tilhører Frigg.

Det lakker og lir mot både pause og forkjølelse. Alt i alt ble dette en omgang vi like gjerne kunne pilket etter fisk to utkast bak bortelagets keeper.

Spørsmål og svar

Det er ingen grunn til noe annet enn rolige analyser av de svar vi får om dagen. Oppkjøringen er ikke halvveis engang. Som så ofte her i livet er det vel så mye spørsmål som konkrete svar på ting.

Fire bytter blir gjort i pausen og vi forsøker oss med et annet oppsett hva formasjon angår.

Alt i alt så kommer vi bedre fra det i 2.omgang enn 1.omgang.  Dog med bemerkningen at Frigg har initiativet mer enn hva vi er komfortable med.

Det ble mer punch i 2.omgang

Halvveis ut i omgangen kommer også kampens siste mål. Det også er signert bortelagets Ferrer og 0-4 lyser opp for de 25-30 som tok turen ned.

For vår del skaper vi nok sjanser til å skåre noe. Men god keeper og dårlig avslutning er vi kun vant til på Old Trafford, ikke her i vinteridyllen på AJ Arena.

Dermed forlater vi AJ Arena denne gang med 0-4 tap, noen spørsmål og en vordrende forkjølelse.