- Ett poeng er helt greit i dag

Bærum spilte søndag sin fjerde kamp på rad uten tap

En ting er sikkert; Årets Bærum-utgave byr på valuta for inngangspengene på AJ Arena.

I en katt og mus-kamp, hvor gjestene yppet seg fra start, men måtte se Lasse Bransdal heade oss i ledelsen etter 12 minutter, var det sjeldent kjedelig på en forblåst og noe sur hjemmearena i ettermiddag.

1-0: Lasse Bransdal stanget De Gule i ledelsen etter fjorten minutter spilt

Ledelsen til tross, de blåe og hvite fra Bodø skapte flere gode muligheter i første omgang, og det var ikke ufortjent at Bodø-laget utliknet etter rot i egne rekker etter nitten minutter spilt.

Halvtimen passert når Augdal blir felt og det ropes på frispark. Det får vi ikke, og Junkeren tar ledelsen på et nydelig langskudd. Vakkert.

Vi prøver oss på en utlikning før pause, uten å lykkes med det.

1-2 etter første førtifem. Ikke helt ufortjent, skal en samle opp antall sjanser til lagene.

Andre omgang fortsetter som i første – Det bølger frem og tilbake. Et drøyt kvarter er passert, når Lasse Bransdal slår et hardt innlegg inn i boksen. Innlegget finner en Junkeren-spiller, før ballen havner i nota. 2-2. Deilig.

Så var det det å holde resultatet likt, da.

Ikke mange minuttene etter så er nordlendingene både heldige og påskrudd når vi igjen slurver i bakre rekker. 2-3. Surt.

I en kamp hvor det luktet flere mål, kom heldigvis det neste til De Gule.

Jibril Bojang har kommet inn etter en skade, og, norsk-gambianeren bruker ikke mange minuttene på å notere seg for sin første offisielle scoring i Bærum-trøya.

En lang ball inn i feltet finner Bojangs føtter, og ballen prikkes inn. 3-3!

Og det er nære at samme Bojang snur kampen like etter – men, denne gangen får Junkeren ryddet unna.

Tiden bikker nitti og vi håper på en siste sluttspurt. Dessverre er det gjestene som er nærmest alle poengene – godt inn i overtiden – etter kalabalikk og 52-plukk opp etter en sen Vogt-takling etterfulgt av litt amper stemning på slutten.

Ampert: Det ble ampert i sluttsekundene på AJ Arena

Junkeren er faktisk meget nære å ta med seg alle poengene, vi takker Daniel Skretteberg for en smidig panter-redning på det syvende tilleggsminuttet, før vi hører dommeren blåse av og poengene deles.

Slik oppsummerte hovedtrener Øystein Garborg søndagens poengdeling:

PostNord-ligaen avd 2 – runde 7

Bærum SK-Junkeren IF: 3-3 (1-2)

AJ Arena: 240 tilskuere

Mål: 1-0 (14. Bransdal), 1-1 (19), 1-2 (30.), 2-2 (57.Selvmål), 2-3 (62.), 3-3 (74.Bojang).

Gule kort: Myrmo, Bransdal, Vogt, Bojang

Laget: Skretteberg, Vogt, Dacic, Frobenius, Haugen, Augdal, Arvesen, Myrmo, Løvseth, Bransdal, Sørensen

Benken: Skrefsrud, Øya (58.min for Frobenius), Khachatrjan, Ødegaard Aasen, Hauger (82.min for Sørensen), Bojang (58.min for Myrmo)

Da minner vi samtidig om 2.runde i cupen førstkommende torsdag på AJ Arena når Skeid kommer på besøk.