Bransdal senket gamlelaget med to nye mål

- Det var først og fremst poengene som var viktig her

Fotball er en deilig sport. Blytungt når det butter - men vanvittig deilig når ting klaffer.

Etter en litt seig periode, så var De Helgule tilbake på vinnersporet igjen lørdag ettermiddag etter en fotballkamp som bikket frem og tilbake mot våre gode venner i blått fra Trasop.

4-3-3: Hovedtrener Knut Nielsen offentliggjorde både taktikk og lineup foran klubbens partnere. Frederik Falsen Sundt fra Sve Profilgaver booket møte med Neil Johnsen fra Blix Datagulv kommende uke.

Det åpnet dog ikke særlig bra for Bærum denne lørdagen. Først fikk Marius Hagen et tidlig gult kort. Så sendte Kalle Aase Roba gjestene fra Oslo i føringen med en heading fra kloss hold.

Målet vekket hjemmelaget - og etter tjue minutter var det ingen ringere enn Henning Hauger som fikk æren av å banke inn utlikningen fra 7-8 meter - til AJ Arenas elleville jubel.

Viktig: Haugers utlikning kom på et meget viktig tidspunkt i kampen

Siste halvdel av de første førtifem bølger frem og tilbake - uten nevneverdig store sjanser til noen av lagene. Helt ok at det står 1-1 halvveis.

For, det var ikke en kamp med flust av sjanser. Og, Ti minutter ut i andre omgang klarerer vi ballen rett ut til en Oppsal-gutt - som lekker setter kula i nettet bak Vedeler. 1-2. Knut roterer. Inn med Lukas Ørbeck og Edvard Khachatrjan.

Solid innhopp: Lukas Faltin Ørbeck hadde et solid innhopp i andre omgang

I dag fikk vi virkelig se hva som bor i dette Bærum-laget. For, til tross for en nesestyver fra gjestene - så ble det kjempet beinhardt ute på AJ-kunstgresset. Med halvtimen igjen, så finner Lasse Bransdal veien til nettmaskene igjen. Lasse Bransdals egen supportergjeng går bananas på tribunen.

2-2. Vi vil ha mer.

Sterk supportergjeng: Lasse Bransdals supportere var tilbake - og da scoret også Lasse igjen.

Oppsal-gutta ville også ha mer - og etter 72.minutter er de fryktelig farlig frempå. Det skal dog sies at mottaket til Oppsal-spilleren trolig hadde passet bedre i en håndballhall. Heldigvis har vi en solid sisteskanse i Andreas Vedeler bakerst, og Vedeler ryddet unna.

Tre minutter igjen på uret - og Bærum får frispark i farlig posisjon. Muren stiller seg opp - og fra Bærum er det Lasse Bransdal som tar fart. Et lurt skudd, velplassert, 3-2.

AJ Arena rakner.

Vi har snudd det. I en kamp som kunne bikket begge veier. 3-2 til Bærum. Det er så ufattelig deilig.

Far og sønn: Far og sønn Hauger jubler etter Bærums 3-2-mål. Bildet er godkjent publisert av mor.

Trøkket fra Oppsal uteble, de helgule ofrer alt i alle dueller - og rir av de siste minuttene.

3-2. Tre poeng blir i Sandvika. Det er så vanvittig deilig akkurat i dag.

Det syntes også hovedtrener Knut Nielsen:

- En skikkelig arbeidsseier, hvor vi viser god progresjon. Samtidig er det gledelig å se at juniorspillerne kan komme inn og snu kampbildet, sier Nielsen til baerumsk.no.

Dagens OBOS-gutter: Lasse Bransdal og Kalle fra Oppsal ble kåret til dagens beste på hvert sitt lag av sponsorsjef i OBOS, Rasmus Aarflot

Historiens første, og trolig siste, hvor begge lags bestemann fikk premie på AJ Arena.

Norsk-Tipping-LIGAEN avd 3 - runde 9

Bærum SK-Oppsal 3-2 (1-1)

AJ Arena: 250 tilskuere

Mål: 0-1 (7.), 1-1 (20.) Henning Hauger, 1-2 (54.) 2-2 (62) Lasse Bransdal, 3-2 (87.), Lasse Bransdal.

Gule kort: Hagen, Tuven Holter, Selvær Arvesen, Hauger, K.Nielsen

Laget: Vedeler, Frobenius, A.Markovic, Sivertsen, Selvær Arvesen, Hagen, Hauger, Haugen, Tuven Holter, Bransdal, Moula

Benken: Skrefsrud, Holm (46.min for Haugen), Khachatrjan (55.min for Tuven Holter), O.Markovic (90.min for Bransdal), Ørbech (55.min for Hagen), Dellios, Hertzenberg (78.min for Moula)

Vi unner oss både gledesscener og intervjuer etter kampslutt.

Neste kamp: Ullern @AJ Arena førstkommende lørdag 15.00

Takk for i dag og nyt lørdagen alle Helgule. Dette var deilig!