Bransdal: - Dette smakte godt

Toppscoreren senket gamlelaget med drømmescoring

Allerede tidlig i uken begynte daglig leder i Oppsal, Jørgen Grydeland, det desperate forsøket på å psyke ut Bærums toppscorer - i det vestfoldingen skulle returnere til gamleklubben - i Bærum-drakt.

Med lovnad om Gomp, hårgele og vitamin-shots om Bransdal ikke puttet mot gamlelaget.

For, etter en knallsterk 1-0-seier mot daværende serieleder Asker, sist helg, var det et heltent Bærum-lag som tok turen til det som av mange er omtalt som "The Friendly Rivalry" etter OBOS Supercup-arrangementet i mars - hvor ledelse og partnere i begge klubber knyttet hyggelige vennskapsbånd.

Første omgang på Trasop inneholdt èn stor Adi Markovic-sjanse - etterfulgt av et hestefølge som passerte den hjemmekoselige arenaen etter 35 minutter spilt. Som å være i Bonanza-land, for de som tar referansen.

Andre omgang åpner friskere fra lilla-trøyene fra Sandvika. Rett ut av startblokkene - med mye trøkk mot hjemmelagets sekstenmeter. Med snaut tolv minutter spilt - kommer dagens aller største målsjanse - signert Oppsals egen keeper, som holder på å krangle ballen inn i eget mål. Flaks for Oppsal at det ikke står 0-1 der.

Så kommer en frisk Adi Markovic til et fabelaktig innlegg - og treffer Augdal på bakre. De fleste så vel den ballen i mål, også kommentatoren på Direktesport.no - for de som så kampen der - men, ballen havner faktisk i nettveggen på utsiden av mål. Fortsatt 0-0.

Så - frispark Bærum i god posisjon. Fra tjuefire meter tar han rennafart - curler ballen i en vakker bue over Oppsal-muren. I nettet. De tilreisende fra Bærum, Sandvika og Bransdals egen fan-gruppe tar fullstendig av på Trasop Arena.

Like etter havner Oppsals Knutsen i dommerens bok for andre gang - og sendes så i dusjen i Oppsalhallen.

Mer offensiv fotball på vei - når Jespen Tuven Holter er nære å doble etter et nydelig soloraid. Dessverre går ballen i stolpen og ut - Det hadde trolig vært spikeren.

Med et kvarter igjen så tar en av dagens friskeste Bærum-spillere, Adi Markovic dessverre telling. Vi krysser fingrene for at du er på beina igjen snart, Adi. Eirik Holm erstatter.

En annen som hadde et meget godt innhopp i andre omgang var Juba Moula - som med tretten minutter igjen slår et flått innlegg inn i feltet til en stormende Jesper Tuven Holter. Denne gangen er det Oppsals Sarr som rydder flott unna. Fortsatt 1-0 til de Hel-lilla.

Siste ti blir kaotisk. Oppsal trøkker på - og med fem minutter igjen på uret så sitter ballen i nettet bak Vedeler. Linjemannen dømmer offside. Trolig korrekt. Bærum rir av. Henning Hauger kommer inn og roer gemyttene. Tre poeng blir med hjem til Sandvika - og vi noterer også Friggs seier mot Asker på Tørteberg.

Jinx: Klassisk jinx fra Jørgen Grydeland som beholder både Gomp, hårgele og shot.

- Dette smakte meget godt, og det er sykt deilig at vi vinner på en litt seig dag. Gutta står på og kriger som et lag i dag, oppsummerer silkefot Bransdal til baerumsk.no etter kampslutt.

Også hovedtrener Knut Nielsen var fornøyd med lørdag ettermiddags oppvisning på Trasop.

- En rotete kamp, som vi vinner fullt fortjent til slutt. Nok et klassemål av Lasse, sier Nielsen.