Bærum-tap i Sarpsborg

Bærum reiste til Sarpsborg i vårsolen for poengjakt og mulig tabelltopp. Første omgang var de helgule nære å ta ledelsen flere ganger, uten at ballen havnet i nota. Hjemmelaget yppet seg mot slutten av omgangen, og kunne også tatt pause med ledelse. 0-0 var likevel stillingen etter første førtifem.

Andre omgang var det de blå-hvite som giret opp, og, anført av en god Daniel Job på topp, så måtte Andreas Vedeler se to baller havne i feil mål i kveld. Sandvikas stolthet klarte ikke svare, og alle poengene ble følgelig igjen i Sarpsborg.

Norsk-Tipping-LIGAEN avd. 3 - runde 6

Sarpsborg 08 2-Bærum SK 2-0 (0-0)

Sarpsborg Stadion: 50 tilskuere

Mål: 1-0 (70.), 2-0 (83.).

Laget: Vedeler. A.Markovic, Dacic, Ødegaard Aasen, Hauger, Hagen, Haugen, Selvær Arvesen, Tuven Holter, Bransdal, Moula

Benken: Skrefsrud, Holm, Khachatrjan (80. min for Ødegaard Aasen), O.Markovic (68,minutt for Hagen), Ørbech, Michael, Hertzenberg (80.min for Selvær Arvesen).

Neste kamp: Asker Fotball på AJ Arena 2.pinsedag klokken 19.00.