Bærum-exit i OBOS Supercup

Sandvikas stolthet ute av årets OBOS Supercup

Tidenes første deltakelse i OBOS Supercup endte med knockout i gruppespillet etter 1-3-tap på Trasop Kunstgress lørdag ettermiddag for Knut Nielsens mannskap.

Men, i lett snødriv, og med femten engasjerte helgule på tribunen, fikk bortefansen se et meget solid Bærum-lag de første førtifem.

Med medbrakt kaffe fra Høl I CV-en i frykt for stengte kiosker på Trasop, var det et heltent Bærum som gikk til verks mot hjemmelaget, vel vitende om at  4-0-seier og Gjelleråsen-skrell på Li mot Asker, ville sende oss til semifinalen i kult-cupen OBOS Supercup, som har vært en herlig erstatning til normalt kjedelige treningskamper i januar, februar og mars.

Ingen av delene skjedde, men, de første førtifem varmet uansett, sett med Helgule øyne.

Høyt gegenpress, hele tiden oppe i ballfører, og med en brennheit Marius Augdal, var det ikke ufortjent at trønderen lurte seg inn bak et sjanseløst Oppsal-forsvar og satte inn 1-0 etter atten minutter spilt.

Fem minutter senere er vi nære å øke med sammen mann, denne gangen over mål.

34 minutter er spilt når det gule lokomotivet fosser videre. Klikk, klakk, og en avslutning ikke verdig resten av angrepet.

Fem minutter før pause er prøvespiller Juba farlig frempå, men, denne gangen viser Oppsals keeper seg verdig en plass i startelleveren når de blåe fra Golia skal ut i semifinale i Supercupen.

Vi går til pause med en god følelse. 1-0, burde vært 3, men, likevel fornøyde.

Andre omgang ikke like god - det endres i både formasjon og rekker, og, hjemmelaget viser at de vil til semifinale i OBOS Supercup.

1-1 kommer på klønete vis.

2-1 kommer ti minutter etterpå.

Oppsal setter tredje og siste med to minutter igjen på kampuret.

Dermed er årets OBOS Supercup-eventyr over for Bærum SK - vi satser på finalespill neste år.

- Strålende første omgang, så roterer vi en del i andre, oppsummerer Knut Nielsen etter kampslutt.