Augdal: - Ser frem til å fortsette i Bærum

Midtbane-veteranen har forlenget kontrakten med Bærum SK

Marius Augdal har signert ny avtale med Bærum som gjør han til Helgul også i 2024. Den joviale stjørdalingen går dermed inn i sitt tredje år på AJ Arena, og, tjueniåringen blir dermed også en av lagets mest rutinerte spillere denne sesongen.  

- Jeg ser veldig frem til å fortsette her i Bærum, og jeg har lyst til å være med å bidra til å føre klubben tilbake til der vi hører hjemme, sier Augdal til baerumsk.no.

- Det er en fin gjeng i garderoben her, og det var en av grunnene til at jeg ville fortsette i gult, sier trønderen, som vil bidra med verdifull erfaring i årets Bærum-garderobe.

- Jeg skal bidra med rutine i gruppa og støtte opp om det som skjer på banen, men også utenfor. Jeg kan bidra med kompetanse, samtidig som jeg er gira på at vi skal gå ut og vinne kamper og gjøre det bra.

Den tidligere Stjørdals-Blink-spilleren har fremstått meget vass så langt i år, og står med to mål på to treningskamper. 

- Kroppen har aldri fungert så bra, og jeg ser frem til å sette flere mål i Bærum-drakta, det har jo åpnet bra i treningskampene i år, humrer stjørdalingen. .


Sportslig leder Henning Hauger er godt fornøyd med å ha re-signert Augdal.

- Vi er veldig glade for å få med oss Marius videre. Både som fotballspiller og person er han viktig for laget, med sin tilstedeværelse og lederegenskaper, sier Hauger til baerumsk.no.

Kjøpt sesongkort? Ikke? Trykk på linken og skaff deg årets utgave!