13 uten tap- men nok en poengdeling

Vi tok den korte turen med kun en bomstasjon når vi for tredje gang i sesongen skulle spille en obligatorisk kamp mot Ullern

Det ble en sjanserik, men målfattig affære

Ut i hundre - i fem minutter

Det er et herlig offensivt Bærumslag, både i draktvalg og press vi rundt 35 fans får se fra kampstart. Et høyt press i varmen sjokkerer nok vertene, og vi skaper en to-tre brukbare sjanser på vårt gode presspill.  Det som mangler er selve avslutningen.

Utover i omgangen så avtar presset. Forståelig nok, med tanke på at det var 25 + og skyfri himmel

Hafskjold med nok en sterkt kamp for oss (Foto: KB Sportsmedia)

Et ballbesittende hjemmelag skaper noen halvsjanser, men vi er gode i egen boks og klarer å avskjære og klarere det som vi blir utfordret på.

I det halvtimen er spilt, så avdelingens klare toppskårer at han får "bjuda på". Et herlig soloraid og Lasse setter sin 25 skåring i seriespill.

Lasse med sitt 25 mål for sesongen (Foto: KB Sportsmedia)

Det står seg til pause, i en omgang vi har de største sjansene, mens Ullern har nok flere pasninger internt i laget.

Motsatt kampforløp

Etter en god burger fra grillen setter vi oss på plass i sola (bak lysstolper og annet som hindret utsikt).  I motsetning til de første 45 minuttene, får vi nå se et hjemmelag ta initiativet fra start.

Og ikke så veldig lenge etterpå, så får Ullern også sin skåring. Et skudd inn mot stolpen betyr at resultattavla kan vise 1-1 og 58 minutter spilt.

Kampen åpner seg opp, og det skapes sjanser i åpent spill, så vel som på dødball.  Tiden tikker av gårde og vi bytter innpå mye ungt. Omtrent halvparten av de som avslutter kampen har verken førerkort eller vært igjennom avsluttende eksamener.

Et herlig øyeblikk rett før slutt er når Evenezer blir passert, men er gammel nok i hodet til å ta et kynisk gult kort for å hindre overgang. Om han tar like gode valg på skolen, så blir det vel college-tid på Stanford.

Forcha Awasum - gode valg og løpsmaskin (Foto: KB Sportsmedia)

På overtid har både Ullern og vi hver vår sjanse til å stikke av med 3 poeng. Men det hele ender med X på kupongen, og med det er vi oppe i 13 seriekamper uten tap (dog 4 av 6 siste har endt med uavgjort).

Norsk-Tipping-LIGAEN avd. 3 - runde 20

Ullern- Bærum 1-1 (0-1)

Ullern kunstgress 2: 70 tilskuere (derav 35 Gule)

Mål: 1-0 Lasse Bransdal (29.), 1-1 (57.)

Gule kort: Hafskjold (5.), Forcha Awasum (1.)

Laget: Vedeler, Dacic, Hafskjold, Sivertsen, Ødegaard Aasen,  Selvær Arvesen, Augdal, Haugen, Tuven Holter, Bransdal, O.Markovic

Benken: Skrefsrud, Myrmo (inn for Augdal 56.), Faltin Ørbeck (inn for O.Markovic 60.), Forcha Awasum inn for Selvær Arvesen (84.), Frobenius (inn for Ødegaard Aasen 84.)

Jour.anm merk:   Vukicevic spilte også, men byttet er ikke ført opp i fotball.no av hjemmelaget.