William Finsnes Naper klar for A-laget

NTG elev og Bærum SK spiller William Finsnes Naper blir A-lags spiller i 2019 og 2020. William har vært i klubben i to år. Han kom til oss fra Vålerenga der han har fått en god fotball utdannelse.

Jeg har spilt på juniorlaget i Bærum i to år nå, og trives godt i klubben. Jeg føler at utviklingen min har vært god i denne perioden, og ser på A-laget i 2.divisjon som et passende neste steg for meg. Jeg ser frem til nye utfordringer og gleder meg til neste sesong! – William Finsnes Naper, Bærum SK

Dette sier Bærum SK om William;

William har under sine to år i klubben viset at han er en meget god sentral midtbane spiller. William har mange gode kvaliteter både på og utenfor banen. Han viser tydelig i alt han foretar seg at han vil gjøre alt han kan for å bli best mulig i fotball. Vi er meget glade for at han velger å satse videre her hos oss. – Henrik Dahl, sportslig & daglig leder