Info 5er Kalvøya Cup

VELKOMMEN TIL KALVØYA SANDVIKA STORSENTER CUP 2017

Bærum Sportsklubb har gleden av å ønske spillere født i  2007, 2008,2009,2010 og 2011  samt trenere, ledere, foreldre og alle fotballtilhengere velkommen til Kalvøya Sandvika storsenter  cup 2017.

Turnerings side: http://kalvoyacup.cups.nu/new-article-title

Parkering

Det er begrenset med parkering på Kadettangen og spesielt nå med pågående anleggsarbeid. Derfor oppfordres alle til å være ute i god tid slik at de rekker første kamp. Parkeringsplasser finnes på Kjørbo, under E 18 og i parkeringshus i Sandvika sentrum. Vi oppfordrer derfor de som bor i sykkelavstand til Kalvøya om å bruke sykkel, eventuell kollektivtrafikk. Bærum SK vil ta betalt for parkering ved klubbhus og ved Kjørbo, ellers gjelder parkeringsbestemmelser som anvist.

Premiering

Umiddelbart etter lagets siste kamp på søndag blir det premieutdeling. Dette foregår oppe ved sekretariatet og Sandvika storsenter sin  stand. Til premieutdelingen må dere ha med en lagliste for deres lag, da navnene på spillerne som har deltatt i cupen leses opp ved premieutdelingen. Deltager liste for utfylling hentes i sekretariatet og leveres når laget har kommet til premieområdet.

Annet

Det er ca 255 lag påmeldt fra ulike deler av Østlandet. Vi spiller på opptil 23 baner samtidig og alle lag skal spille minimum 5 kamper. Cupen spilles etter NFF’s reglement for 5’er fotball.

Til sammen deltar over 3000 spillere. Når vi tar med lagledere, familie og annet publikum, regner vi med et besøk på mer enn 9000 mennesker. Kalvøya er en perle for alle, og vi ber alle om å ta hensyn til vegetasjon og det unike fugle- og plantelivet som finnes på Kalvøya.

Det er ikke tillatt med grill på gresset.

Vi som arrangerer Kalvøya Sandvika storsenter  cup håper og tror at cuper er morsomt både for spillere og tilskuere.

Vi har bestilt fint vær og håper værgudene er med oss i år. Dersom værgudene er mot oss og Kalvøya må stenges, vil turneringen flyttes til Kadettangen kunstgress eller avvikles til høsten. Men det håper vi selvsagt ikke!

Vi tar ikke kort på Kalvøya, så husk kontanter til bruk i kiosker og aktiviteter!

Det vil i år være minibank i sekretariatet.

Vel møtt til en sportslig og sosialt hyggelig fotballhelg!

Turneringsleder; Henrik Dahl                                   Tlf. 982 96 201

Kontaktperson; sekretariat ; Inger Breifossmo          Tlf. 67 54 97 16 /908 95 721

TIL FORELDRE OG LAGLEDERE.

Miniputt fotball skal være gøy for alle, både spillere og tilskuere. Det er derfor viktig at foreldre og lagledere går foran med et godt eksempel for spillerne. Vi har satt opp noen punkter som vi ber alle legge seg på hjertet.

  1. Pass på at spillerne får tilstrekkelig væske. Vi håper på sol og varme og da er det viktig at spillerne får nok å drikke både under og etter kampene.
  2. La spillerne herske på banen. Det er lett for at ivrige tilskuere kommer inn på banen for å følge med på alle detaljene i spillet, men dette gir liten plass og dårligere spilleforhold.
  3. La dommeren dømme kampen alene. Vi er avhengig av interne krefter både i senior –og junioravdelingen for å avvikle turneringens kamper. Dommerne gjør så godt de kan.
  4. Ha det gøy som tilskuer. Fotball er engasjerende, men la ikke engasjementet ta overhånd!

VIKTIG Å VITE :

Oppmøte : Alle lagledere må registrere laget senest 30 min. før lagets første kamp. Vi trenger ikke laglister før premieutdelingen, kun at laget er ankommet.

Sekretariat : Sekretariatet er ute på Kalvøya, følg grusveien rett frem når dere er kommet over  broen.

Spilletid :2 x 10 minutter

Baner :Alle baner er på Kalvøya. Det spilles på 23 baner.  Det vil bli skiltet.

Like drakter: Hjemmelaget (første lag i kampoppsettet) spiller i sine ordinære drakter. Dersom bortelaget ikke har reservedrakter, kan vester lånes i sekretariatet.

Resultater: Resultatene blir hengt opp ved sekretariatet.

Premiering : Alle spillere får premie. NB. Begrenset til 12 medaljer pr. lag. Premieutdeling skjer på søndag umiddelbart etter lagets siste kamp.

Parkering : Det er begrenset parkering på Kadettangen. Beregn derfor god tid. I Sandvika er det parkering på Kjørbo, Hydrobygget, under E18 , Helgerudhallen, BI etc. Arrangøren vil være ute og dirigere trafikken og tipse om parkeringsplasser.

Førstehjelp:Arrangøren har helsepersonell tilstede for behandling av evt. skader.

Kiosk : Arrangøren har kiosker der man kan kjøpe pølser, vafler ,brus , is etc.

Sportsutsyr:Torshov sport vil være tilstede med salgs telt med div. sportsutstyr.

Aktiviteter: Vi har ulike stands på øya med aktiviteter for store og små!