Velkommen til Bærum SK Henning Hauger!

Henning Hauger (35) har signert en toårsavtale med Bærum SK. Den tidligere Stabæk-, Hannover 96-, Lillestrøm-, Elfsborg- og Strømsgodset-spilleren er også ansatt i den nyopprettede stillingen som Sportslig Leder for Bærum SKs ungdomsavdeling.

– For meg så ble det fordi Bærum SK har spennende planer for fremtiden, både for A-laget og ikke minst ungdomsavdelingen. Jeg har fortsatt ambisjoner som spiller og gleder meg til å bli med på å bygge et nytt og ambisiøst A-lag for fremtiden.

Det blir også veldig spennende å bidra til å bygge klubbens ungdomsavdeling og legge premissene tilrette for unge og lovende talenter. Bærum SK har utviklet mange gode fotballspillere gjennom tidene, her skal vi nå bli enda bedre, sier Hauger som har 23 A-landskamper og 45 landskamper for aldersbestemte landslag.

Jan Derek Sørensen om signeringen:

– Vi har et ungt og spennende lag for kommende sesong, og med Henning inn i stallen får vi inn profesjonalitet og rutine både i kamp og i treningshverdagen. Han vil bli en god læremester og meget solid tilvekst ute på banen, sier A-lagstrener Jan Derek Sørensen.

Sportslig leder Knut Nielsen om signeringen:

Henning kommer til Bærum med erfaring som spiller fra toppnivå i Norge, Sverige og Tyskland. Han blir en viktig spiller når vi nå bygger et slagkraftig A-lag med høye ambisjoner inn mot sesongen 2021. Like viktig blir hans rolle i en nyopprettet stilling som sportslig Leder for ungdomsavdelingen der vi nå tar viktige og riktige grep for å etablere Bærum SK som bygdas mest spennende arena for rekruttering og talentutvikling, sier Sportslig Leder i Bærum SK Knut Nielsen.