Velkommen hjem: Pelle, Tokmac og Tor Ole

Amahl Pelligrino kom til Bærum SK 2011 fra Drammen. Han har så lenge vi kan huske drømt om å spille for Strømsgodset. Via Bærum SK, der han hadde noen veldige gode sesonger endte han i Lillestrøm SK, så Mjøndalen og til slutt nå i Strømsgodset. Tokmac var kun en sesong i Bærum før han dro tilbake til Godset. Den sesongen var både Tokmac og Pelle på sitt beste og var med på å nesten spille opp Bærum SK i Eliteserien.  Vi gleder oss til å hilse Amahl Pelligrino, Tokmac Nguen og Tor Ole Skullerud velkommen hjem til Kadda. 
Amahl Pelligrino: Hvordan blir det å komme «hjem» til Bærum SK og Sandvika Stadion?
Det blir veldig spesielt og kult å komme tilbake til Sandvika stadion, har fortsatt veldig mange gode kompiser som jeg har kontakt med enda og som jeg følger med!
Samtidig følger jeg jo med på hva som skjer i Bærum og bryr meg veldig mye om klubben og menneskene som er der. 
Er du godt kjent med dagens Bærum SK lag?
Er fortsatt litt kjent med 2018 versjonen av Bærum, men samtidig er det veldig mange nye spillere som har kommet. Jeg har troa på Bærum, vet at det er mye potensiale og talent i den gruppa og det er ingenting annet som hadde gledet meg om dem hadde havna blandt topp 3. 
Hvordan tror du det går for Bærum SK i Postnord-Ligaen 2018?
Jeg har troa på Bærum, vet at det er mye potensiale og talent i den gruppa og det er ingenting annet som hadde gledet meg om dem hadde havna blandt topp 3.
Hvordan går det i cupkampen mot oss?
Cup er cup, håper selvfølgelig at vi vinner men vet at alt kan skje og det værste er å undervurdere lag i lavere divisjoner. Men vi kommer til å ta kampen seriøst, og ønsker å ta oss videre til neste runde

Tor Ole Skullerud: Hvordan blir det å komme «hjem» til Bærum SK og Sandvika Stadion? 
Det blir litt spesielt å møte Bærum for meg som har vært der i fire år. Det blir en tøff match. Omtrent alle eliteserielag som møter 2. divisjonslag i cupen spiller jevne kamper. Det var i Bærum SK jeg hadde min første store fremgang som trener når vi i 2002 rykket opp i daværende Adecco-Ligaen. Etter fine år i Bærum SK gikk jobben videre till Norges Fotballforbund. Men det var i Bærum SK jeg fikk lov å blomstre som trener og det var på Kadettangen alt startet. 

Tor Ole Skullerud har mange gode minner med laget som spiller på Kadettangen i Sandvika.

Ja, jeg har vært med på å slå ut VIF med Bærum i cupen (2002) og jeg har rykket opp med dem, så dette blir inget annet enn en tuff batalje. Jeg har også mange gode venner fra den tiden som jeg setter stor pris på.

Er du godt kjent med dagens Bærum SK lag?
Det er jeg. Bærum SK er jo et av de bedre 2. divisjonslagene i området. Vi forbereder oss på akkurat samme måte som når vi skall til Rosenborg, Vålerenga eller Molde. Så vi kommer godt forberedt og vet hva Bærum SK kommer med.  
Hvordan tror du det går for Bærum SK i Postnord-Ligaen 2018?
Tradisjonelt sett så har Bærum SK de seneste 7-8 åren vært ett lag som gått mellom OBOS-liga og Postnord-Ligaen. Det tror jeg også dere kan forvente i år. Alle trenere som har møtt dere i trening, cup og seriekamper mener Bærum SK bør være med i toppen av Postnord-Ligaen.
Hva forventer du i kampen imorgen?
Jeg forventer at vi kommer med samme innstilling som til en Eliteserie kamp. Bærum SK kommer med masser av energi da de vil skape gode opplevelser for klubben, laget og seg selv. Alle kamper mellom Eliteserie lag og Postnord-Liga lag er jevne. Morgendagen er intet unntak. Vi må gjøre en god prestasjon for å ta oss videre til neste runde.
Tokmac: Hvordan blir det å komme «hjem» til Bærum SK og Sandvika Stadion?
Det blir veldig gøy. Jeg ga klar beskjed til trenerne at denne kampen skall jeg spille uansett. Gleder meg til å komme tilbake til Kadda. Jeg hadde en veldig bra sesong og fin tid i Bærum SK. Mange gode minner. 
Er du godt kjent med dagens Bærum SK lag?

Ja, lillebroren min spiller jo i Bærum SK. Følger veldig mye med å digger klubben. Har bare positive ting å si om Bærum SK.

Hvordan tror du det går for Bærum SK i Postnord-Ligaen 2018?
Jeg håper de kommer godt ut av det. De bør ligge i toppen. De varierer noe i prestasjonene å de kan de ikke gjøre hvis de skall være ett topplag. Men det er tidlig i sesongen så håper det bedrer seg.
Hvordan går det i cupkampen mot oss?

Det blir en meget tuff kamp. Jeg har sagt ifra til Skullerud hvilke spillere vi bør se opp for. Trenerteamet vet også godt hvordan Bærum SK spiller. Jeg håper det blir en underholdende kamp med mange mål.

Så 4-3 til Bærum SK er ok for deg?

He he he, 4-3 til Godset blir det.

Tokmac hadde en meget god sesong i Bærum SK 2014. Dette gjorde at han på nytt fikk muligheten i Strømsgodset.

Vi gleder oss til cupfesten og tror selvsagt at Bærum SK vinner. Heia Bærum SK!!!