Veldig vondt for juniorgutta

(Bærum-Lørenskog 2-3) Stang ut-sesongen fortsetter med full styrke for et juniorlag som har det vondt. 2-0 til pause endte 2-3 med nok en overtidsgoal.

…som att på til både var dommer- og keepertabbe…

Vondere kan det nesten ikke bli. For tredje uka på rad røk Bærum-juniorene på overtid. Dermed har gutta plantet begge beina godt ned i nedrykksgjørma.

Det startet så bra med et kanontreff fra Simen Solstad og en kjempejobb fra Mikkel Asdøhl. 2-0 til pause. Andre omgang startet også med bunnsolid kontroll fra hjemmelaget. Så glapp det veldig i to situasjoner med kort mellomrom. Ut av ingenting sto det plutselig 2-2. Likevel ristet vi av oss det og var klart nærmest et leder- eller seiersmål. Før det hele fikk en fryktelig ende.

91 minutter var spilt da Tin Hoang ble tatt i ferd med å sette fart ut av egen sone. Synderen fra gjestelaget fikk vondt i taklingen, og den sortkledde pekte uforståelig 180 grader motsatt vei av hva alle på stadion trodde han skulle gjøre.

Frisparket fra 25 meter var ikke bedre enn at Andreas Heggen normalt tar den, men i en vårsesong da det meste har bikket feil vei, gjorde debutantmålvakten sin eneste feil for dagen. Unggutten var utrøstelig etter kampslutt. Men Andreas sto 90 meget solide minutter og må bare skrive det 91. minuttet på kontoen for læring – som kommer til å gjøre han til en meget god målvakt.

Langt verre enn den avgjørende goalen, er det at det etter 90 minutter fantes en mulighet for en slik avgjørelse. I en match vi har kontroll, skal ikke de to andre målene så lett komme.

Juniorgutta må opp i bøylen og jobbe hardt i ukene som kommer.