Vålerenga med «Engaland» på Sandvika Stadion 25.Mars

BÆRUM SK OG VÅLERENGA MARKERER UTVIDET SAMARBEID MED FOTBALLFEST

Det blir fotballfest med Vålerengas Engaland på Sandvika Stadion mandag 25.mars kl. 17.00-20.00. Det blir konkurranser, barnefotballtrening med Vålerengas A-lagsspillere, Tippenshow, legendekamp og sist, men ikke minst, Drømmekamp mellom Vålerengas A-lag og alle barna som er med på Engaland.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby et slikt kickoff på fotballsesongen 2019 her i Sandvika. Vi har hatt et meget godt samarbeid med Vålerenga knyttet til det sportslige i mange år, der både spillere og trenere har gått mellom klubbene.  Simen Juklerød (nå Royal Antwerpen) og Morten Tandberg gikk fra Bærum SK til Vålerenga, mens Madhusan Sandrakumar (solgt til Levanger), Nicolay Grimstad og Thomas Elsebutangen har kommet andre veien for å bidra på vårt A-lag sier, sier Carl-Christian Wishman i Bærum SK.

Nå ønsker Bærum SK å ta samarbeidet til nye høyder.

– Det er stimulerende å fortsette det gode samarbeidet med Vålerenga, og vi vil nå løfte fotballen ytterligere for alle i vårt område. Engaland er et utrolig flott tiltak der fotballglede og breddefotballen står i fokus, og arrangementet er åpent for alle jenter og gutter i og rundt Bærum, fortsetter Wishman.

Vålerenga er glade for å utvide samarbeidet med Bærum SK, og setter pris på å bli invitert til Sandvika.

– Det er utrolig morsomt at vi får tillit til å bidra med å løfte fotballinteressen i Sandvika. I fjor var vi på Nesøya, samt ti andre steder i Oslo og omegn og arrangerte vellykkede Engaland-besøk. Dette prosjektet er noe vi gjør for å bygge interessen for fotballen i regionen på generell basis, der målet også er å friste fotballinteresserte folk på kamper. Helst på våre egne kamper, men hvis de velger en annen arena og ett annet lag så er det helt ok og bra for Eliteserien og Oslo-fotballen også, sier Engaland-general Morten Nydal i Vålerenga Fotball Elite.

Les her om hva som skjer på selve dagen 25.mars: ENGALAND I BÆRUM

*** *** ***

For mer informasjon, kontakt:

Morten Nydal, eventsjef Vålerenga Fotball Elite
Mobil: 934 45 597
E-post: morten.nydal@vif.no

Carl-Christian Wishman, kontaktperson Bærum SK
Mobil: 473 14 947
E-post: wishman@advoco.no