Vålerenga ble for sterke

(Bærum-Vålerenga 0-3) Juniorlaget fortsatte den gode trenden de er inne i og leverte en meget solid jobb mot den trolige seriemesteren. Men vi skapte for lite selv og til slutt ble presset mot oss for stort.

Ingen skal ta de unge Bærum-gutta på innsatsen. Det ble løpt både mye og fort. Og vi hindret de gjestende serielederne å komme til særlig mange muligheter. Men et ulykksalig straffespark ødela mye.
Etter 0-0 til pause fortsatte kampen i samme spor som de første 45. Vålerenga trillet mye ball, men hadde trøbbel med å skape målsjanser på Bærum-gutta. Våre kontringer var nesten gode nok, og kampen levde.
Men etter 52 minutter ble gjestene tilbudt et straffespark som var både uheldig og kanskje også diskutabelt, i alle fall svært marginalt. For i en duell på vår egen 16-strek, traff ballen kaptein Markus Fjørtoft i hånda på vei ut av feltet. Var den innenfor eller utenfor, undret mange. Dommeren var ikke i tvil. Det ble straffe og 1-0 til Vålerenga.
Kampen fortsatte med Vålerenga som det førende laget, og etter goalen maktet vi ikke å skape like mange overganger som før hvilen. Likevel var det spenning helt ut, og de siste minuttene etablerte vi et visst trykk. Da var det i stedet den trolige seriemesteren som kontret, og etter 92 minutter satte de 2-0 og avgjorde kampen. At de umiddelbart fikk pynte på målforskjellen etter 93 minutter var vår egen feil på et unødvendig balltap. Dermed ble det stygge 0-3, men bak resultatet ser vi et lag som har tatt store steg i løpet av sesongen når det kommer til å spille voksenfotball. Det er helt nødvendig i et seriespill som har blitt fryktelig spennende for vår del.
Men vi er fortsatt over streken etter den gode høsten vi har levert, og tar vi poeng mot slutten ender dette godt.