Ukens lag: G19 Elite

Først ut er flaggskipet i yngres avdeling, G19 Elite.

Laget har i en årrekke spilt i Interkrets som gir en glimrende matcharena for våre beste juniorer før de går over til de voksnes rekker og forhåpentligvis A-lags spill (som bl.a Erik Frøysa og Christian Arvesen)

I årets sesong (allerede bestemt at starter i august) så er det Interkrets A som gjelder. Fjorårets vinnere av «Oslo-Ekstra»-serien ser frem til å komme i gang med kamper mot topp motstand.

Her er laget:

Venstre bakerste rekke: Ulrik Ølnes- Noman Kahn- Mathias Hallberg- Isak Bostrøm (helt skjult bak Jasper)- Oskar Ihlen- Oskar Haugli
Midtre rekke: Daniel Mitchell Moe (ass.trener)- Navid Zafari- Max Myrmo- Sondre Budal- Jasper Jacobsen- Leander Tronstad- Magnus Rødseth- Simon Klevberg- Trond Andersen (hovedtrener)
Fremste rekke: Simen Nordgård Tobiassen – Tobias Danielsen Skjæveland- Theodor Agelin- Thomas Chaisee Storødegaard- Frederic Chaisee Storødegaard
(Mangler: Felix Lundevik-Fredrik Høilli- Thomas Wyke)

Spillere inn: Ulrik Ølnes, Magnus Rødseth, Simon Lilleholt Klevberg, Leander Blankson Tronstad (alle fra eget rekruttlag), Sondre Budal (Stabæk), Thomas Daniel Bjørnskau Wyke (Stabæk), Navid Zafari (BVH), Julius Skrefsrud (Asker Fotball)

Spillere ut: Christian Arvesen (flyttet opp til A-lag)- Bastian Hatcher, Kristian Tveiten Storstrøm, Sebastian Sjo, Oskar Schjøtt-Jacobsen, Joakim Jahn, Jakob Welle Smogeli (alle pga alder) – Et STORT takk til dere alle og lykke til videre hva enn dere gjør videre!

Årets trenerteam: Trond Andersen og Daniel Mitchell Moe

En prat med Julius, vårt nye keepertilskudd

Julius Skrefsrud er ny i troppen og kommer fra Asker. Vi tok en prat for å bli bedre kjent med det nye tilskuddet fra 04-gutten som vil kjempe om keeperplassen:

Velkommen til oss Julius!

Først må jeg si at jeg er blitt tatt i mot på en veldig god måte, gutta er hyggelig og det er en veldig god stemning i laget. Jeg er godt fornøyd med valget jeg tok om overgang til Bærum SK.

Jeg er også veldig godt fornøyd med opplegget treningsuka gjennom uka. Variert og det opprettholder et høyt og utfordrende nivå. NTG legger godt til rette for meg i samarbeid med Bærum SK og jeg har gode trenere begge steder! Nå er vi alle er veldig klare for sesong og kamper!

Mine ambisjoner er å nå så langt som mulig i fotballen, samtidig vil jeg være lagspiller som bidrar til gruppa.

Klubblegendene Jasper og Max forteller om hverdagen på Junior Elite

Så gikk praten videre til to som har spilt i klubben siden de lærte å knytte skoa sine selv: Jasper Jacobsen og Max Myrmo. Først ut er Jasper

Ingen oppgave er for liten for Jasper, populært kalt for «JJ DeChambeau»

Treningshverdagen min er at jeg går på Dønski toppidrett samtidig som jeg spiller på Bærum Junior Elite. Jeg har både fotballtreninger og basistreninger på skolen selv om det har blitt litt mindre av det under corona’en. Da har vi måttet ha egentrening hjemme istedenfor å trene på skolen sitt styrkerom. Skolen (Dønski) samarbeider også veldig bra med Bærum SK. Hvis man for eksempel har spilt kamp med Bærum dagen før Dønski trening, så får man ta det rolig og man får en god restitusjonsøkt, istedenfor å slite ut kroppen enda mer.

Vi er en fin spillergruppe og har gode trenere. En del av gutta på laget har jeg jo spilt med før. Både fra da jeg spilte barnefotball og ungdomsfotball. Hele laget gleder seg veldig mye til vi får trene som normalt uten avstand og ikke minst, at vi får lov til å spille kamper igjen. Jeg har ambisjoner om å få gode resultater og opplevelser med laget, samtidig som jeg utvikler meg videre som spiller og har det gøy på fotballbanen.

Så til slutt vil Jasper gjerne få frem at han er helt rå i golf selv om han er rimelig fersk. Han vil gjerne siteres på «elleville monsterdrives og sammenligner meg selv med Bryson DeChambeau av de som ser meg spille».

Max klar for sin 11 sesong i Gul drakt!

Sistemann ut er også en klubblegende. Hele familien har en fortid i klubben, i form av diverse spillere og foreldre med frivillige verv. Max er halvt fra USAs naturperle Alaska og halvt unna kun to steinkast fra «Kadda» hvor han har spilt hele livet

En vanlig treningsuke for meg blir 4 treninger på skolen siden jeg går på Dønski, (2 styrke og 2 fotball) og så 4 treninger med klubben. Trenerne snakker med lærerne og det er veldig bra tilpasset hvis du er skadet eller det blir for mye. Mange på laget er 03 og de har jeg kjent veldig lenge, men også andre årskull som er bra, det er en god lagmoral og jeg trives veldig.

Ambisjoner videre blir å komme seg opp på A-laget og forhåpentligvis spille fotball profesjonelt.

Vel verdt å nevne er at Max har landslagsmål for USA i VM- i bandy.

😉

Trenerens tanker

-Etter sesongen i fjor hentet dere opp flere spillere fra egen avdeling, hvordan ser troppen ut nå?

Jeg synes vi har en veldig fin spillergruppe, som både fungerer bra sosialt og er sulten på å utvikle seg som fotballspillere. Vi har beholdt alle 02 spillerne fra i fjor, og har løftet opp fire nye 03’ere fra G18 laget som hadde en sterk sesong. I tillegg har fått inn fire nye utenifra. Noman, Thomas og Frederic Chaisee Storødegård er med som overårige, og bidrar med sin rutine i hverdagen.

-Hvordan har koronaperioden vært for dere?

De fleste av gutta bor i Bærum, så vi har trent 4 ganger i uka og med fokus på å vedlikeholde den fysiske formen og ferdighets trening. Det har nok vært verst for de som bor i andre kommuner og har måttet trene på egenhånd. Men gutta har gjort en flott jobb med treningen. De fysiske testene som vi gjør i klubb og på skolen viser gode resultater, og noen av gutta ligger faktisk helt i toppen av det vi har sett de siste årene.

-Interkrets A starter først opp til høsten, hva er planen for den neste perioden nå?

Først og fremst skal det bli deilig å komme i gang med ordentlig trening og forhåpentligvis kamper. Vi kommer nok kjapt opp i gir igjen. Daniel og jeg har lyst til å se at gutta fortsetter å pushe hverandre i hverdagen og er med på å ta ansvar for at utviklingen av laget. Og så er det bare å glede seg til vi kan spille en vanlig fotballkamp igjen, det skal bli helt nydelig.

Her er guttas egen facebook-side der man jevnlig oppdaterer LIVE fra kamper m.m: Bærum SK Junior | Facebook

Vi kommer til å dekke laget gjennom året og ønsker lykke til med sesongen!