Ukens lag er Jr 4

Vi går over til breddelag i vår serie «Ukens lag». Hvilket lag representerer breddefotball bedre enn denne 02-gjengen som nå går inn i sist siste juniorår?

Her er jr 4!

NM-gull, landskamper og to seriemesterskap

For de av dere som ikke kjenner denne gjengen, så består gutta av mange tidligere Stabæk-sats spillere og deres venner. Da får man merittliste like lang som Massimo sin middagsmeny! Flere har vunnet NM med Stabæk, en har landskamper for Norge aldersbestemt, men nå har guttene trappet ned og er i skrivende stund godt i gang med russetiden. Gjengen har vokst i antall siden 2019 og teller nå 16 mer eller mindre aktive spillere!

I 2019 og 2020 så vant de sin serie og de går for hat-trick når man sparker i gang tellende kamper i august!

Gullet er sikret! Her ved Myking og Matre- begge ex.Stb.

Samhold er viktigere enn gull som glimrer

Det er moro å spille bra og vinne kamper. Dog så er vennskapet i gjengen sterkt og den største drivkraft for at gutta fortsatt spiller fotball i en alder av 18-19 år. Tonen på trening er fylt med fleip og konkurranseinstinkt i skjønn mix og gutta styrer opplegget i stor grad. Slikt blir det mye moro ut av!

Når gjengen i tillegg for mulighet til å dra langt av sted i verden, så er junior 4 en gjeng som har det strålende på og utenfor banen. De har rukket USA (DC og omegn), og håper å få til Japan om verden tillater det etter hvert.

—-Det å spille breddefotball i Bærum skal skape minner for livet—-

På besøk i Kongressen 2019
Utenfor kontoret til Speaker Nancy Pelosi

En prat med kaptein Matre

Matre er sjef på og utenfor banen. Vi tok en prat med Sandefjords beste fotballspiller

« Det som får meg til å fortsatt spille fotball handler mye om det sosiale med gutta, men også om det å holde seg aktiv. Samholdet er det beste med å være med på laget, samt det å vinne alt vi tar på som en gjeng avdanka karer.

Det er mange kule minner, men de to som skiller seg ut er først og fremst tur til D.C. og Norway Cup«.

Gutta på Fedex Field og ser PATRIOTS 😉

Matre fortsetter «Dette «prosjektet» ville aldri gått som det går uten Massimo, og vi skylder han alle en takk. Her er det mange sterke personligheter, og det er utrolig at han orker. Stiller alltid opp. Alltid i godt humør. Ikke minst en tillitsperson og en kompis«.

August får ordet:

August mot tre stk er IKKE feigt 😉

» Det er gøy å ha noe ekstra å gjøre på fritiden, spesielt på dette laget da alle er venner utenfor også. Jeg hadde ikke spilt om det ikke var for at alle gutta også spilte. Vi het tross alt Bærum Eikeli i Norway Cup.

Stil, skåringer, sol!

Kuleste minne må være USA-turen og Norway cup- Fotball er en av de morsomste tingene å gjøre når man spiller med kompiser«

William Fragaat får runde av med sine tanker:

Fraggy eier ballen!

» Det som får meg til å spille fortsatt er det gode miljøet og at nivået er såpass høyt selv om ikke alle er i like god form fortsatt +at det er en veldig sammensveiset gjeng der alle er like gira på å vinne.

Det beste med å være på laget er nok at du gjør det du elsker + alle gutta rundt som spiller kule med deg er på ett relativt høyt nivå.

Det kuleste minnet er GARANTERT kampen mot det skotske laget i Norway Cup. Jeg husker at det var fullstendig overtenning og adrenalin.

Noe av det beste er at det ikke er noe press fra Massimo, han lar oss få påvirke mye… men fortsatt spiller vi god ball, er et godt nivå og godt humør til enhver tid «.

Laget vil bli godt dekket i klubbens sosiale medier og vi heier på hat-trick i seriemesterskap!