Ukens lag: Bærum Jr rekrutt

Reportasjeturen går til vårt junior 2.lag, på folkemunne kalt rekrutt eller G18. Laget spiller i 1.divisjon, noe de har gjort siden siden vi rykket opp i 2009! Så 1.divisjon er en stabil og fin arena som klubben primært bruker for førsteårsjunior og G16-spillere!

Samtidig er det en del utskiftninger hvert år, så også i det herrens år 2020! Vi er 15 nye spillere fra i fjor. Både løftet opp egne 03 og 04ere, men også fra klubber rundt Drammen.

Laget trenes av Ronny Smith og Frode Johansen, som begge er nye trenere i klubben.

Gutta er godt i gang med oppkjøring foran høstsesongen, allerede denne uken venter to stk treningskamper (BVH onsdag kl 20 og Ullern lørdag kl 16). Når vi først er inne på treningskamper, så skal det nevnes at laget pre-Corona var ubeseiret i vinterens testkamper! Så blir spennende å se hvordan vi står nå.

Derfor tok vi en prat med trenerduoen for å høre status sett med deres øyne

– Nå har dere vært med gutta siden januar, hvordan opplever dere gjengen?

Gutta er en fantastisk fin gjeng, som er ekstremt treningsvillig. Siden de er et veldig ungt juniorlag, kan være tøft mentalt, men ikke for disse gutta. De ønsker å utvikle seg.

– Hvor mange er i troppen og er den satt?

23. Ja, den er satt.

– Målsetning for året?

Med ett ungt juniorlag så er målet å holde oss i 1 div. Serien har mange gode lag, men på vårt beste så kan vi slå alle.

Velkommen til Bærum Ronny og Frode!

Videre bærer det ut på feltet (vel, vi tok det på sidelinja) til noen av de nye for en prat om hva de syntes, trives og mener om tingenes tilstand. Blir bedre kjent med de her:

Magnus Rødseth

– Hvorfor valgte du Bærum?

Klubben har gjennom mange år vist at de er utrolig flinke på spillerutvikling og at de satser på unge spillere. Det er et viktig grunnlag for meg fordi da vet jeg at man får god individuell oppfølging og tilpasning. Samtidig holder de til i nærheten av der jeg bor slik at reiseveien ikke blir altfor lang.

Hva liker du med Bærum som klubb?

I tillegg til det jeg nevnte tidligere, synes jeg noe av det beste med Bærum er det sosiale aspektet. Klubben har mange forskjellige tilbud når det kommer til nivå og ønske om satsning, noe som gjør at man kan trives med det man gjør uansett. Bærum er også en klubb som samler spillere fra steder lengre unna slik at man blir kjent med nye mennesker.

– Dine målsetninger er?

– Denne sesongen ønsker jeg å levere flere målpoeng. Jeg vil i større grad involvere meg offensivt samtidig som jeg tar ansvar for det defensive. For laget er målet topp tre i serien

—– Så tok vi prat med en annen nykommer på laget, nemlig:

Kevin Smith

– Hvordan trives du som ny i klubben?

– Jeg trives veldig godt i Bærum, ble tatt godt i mot og følte meg inkludert i gruppen veldig tidlig.

– Hvordan er overgangen iht treningskultur og sportslig nivå?

– For meg så har Bærum blitt en gamechanger. Det er høyere tempo på treninger og kamper samt at det blir lagt mer til rette for spiller utvikling.

– Din målsetning er?

Målsetningen for denne sesongen er å holde oss i det øvre sjiktet i 1. div og kjempe om opprykk i 4. Divisjon hvis det kommer i gang. Jeg er førsteårs junior neste år og målsetningen min er å jobbe meg opp i systemene i Bærum

Her finner dere komplett terminliste for sesongen:

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=52163

Vi ønsker gutta lykke til med høstsesongen og kommer innom ved enkelte tilfeller for å dekke kampen med fyldig referat!