Ukens lag: Bærum G09 Evje

En sen fredagskveld så var det blitt mørkt ute på banen, men vi tok turen inn i vår beryktede «Boble». Der fant vi en ivrig gjeng fra Evje, født 2009. Når man talte antall spillere, så skjønner man at de er en treningsglad gjeng som trives med fotball.

I dag sto det å bruke mest mulig av banen og spille pasninger langs kantene på «treningsmenyen». Det gikk ping-pong frem og tilbake, og gutta la ned flere (kilo)-meter i løp enn hva dagens utskremte journalist har gjort siden Dovre falt!

En herlig gjeng Evje G09!

Vi tok en prat med trener Espen Vessang-Nielsen og en håndfull spillere, før de dro hjem

Espen multitasker kyndig og kan fortelle at laget består av 25 gutter, og 2 trenere i tillegg til han selv. I seriespill er de påmeldt med to 7er lag i Nivå 1.

Av cuper skal de delta i «Sølvcup» i Tønsberg i mars, Kalvøya juni og Jutultreff i august. Ellers prøver vi å arrangere en treningskamp i uka på Kadda. Gutta får rett og slett ikke nok av fotball!

Samhold, smil og spill!

En gjeng spillere samlet seg rundt, og lot seg villig avbilde og intervjues til vår Gule «blekke», også kjent som hjemmesiden.

Evenezer Awasun

Evenezer elsker å spille fotball.

Hva er det beste med Bærum Evje G09? Gutta! Alle er venner, så trening og kamp er alltid moro.

Jeg håper å spille i mange år til, kanskje også med de voksne.

Jacob Lilja


Hva er det beste med Bærum Evje G09? Vi er veldig gode. Er morsomt å spille sammen med kompisene mine
Fotball er det morsomste jeg vet. Noen ganger ser jeg også på de voksne (A herrer, Red. an.merk).Shehab amr ibrahim

Hva er det beste med Bærum Evje G09?

Alle er snille og tar vare på hverandre. Om noen gjør feil, så støtter vi han/hverandre. Vi har lært av Espen at vi aldri skal bli sure. Ikke at vi gjør så mange feil da, vi er ganske så gode!

Lukas Stegemann

Hva er det beste med Bærum Evje G09? At alle på laget er venner. Jeg hadde egentlig sluttet, men så savnet jeg fotball og laget har blitt veldig mye bedre på å være positive og støtte hverandre. Derfor trives jeg kjempegodt nå!

Neste lag ut er jenter 07 om to uker (27 feb).