Tung vår for klubbens lag i 4.div

Det har vært mye positivt spill av klubbens 2:e lag under våren men poengen har uteblitt alt for mange ganger.

I kampen mot Romsås på Kadettangen søndag ettermiddag lå det an til å bli en bra dag på jobben. Når laget i tillegg går ut å scorer to mål på 23 min å kontrollerer det meste så såg det enda bedre ut. Vi slappet av noe men ikke så mye at Romsås kom med i kampen. Ut av det blå lykkes vi gi bort ett mål til Romsås etter 35 spilte minutter. Stillingen var 2-1 og motstanderen var plutselig med i kampen igjen.

Vi leder 2-1 til pause og vi blir enige om fortsette med de tingen som fungert. Holde ballen for å så spille opp i mellomrommet når motstanderen går i press samt å være disiplinerte og kompakte defensivt. Andre omgang starter å vi går ut med ett meget lavt tempo og er lite bestemte i det vi gjør. Men det ser alikevel ut som vi skall klare å få til dette. Vi skaper ett par tre cornere og på den tredje kjør Romsås en meget god overgang på oss å lykkes score 2-2. Unødvendig av oss. Nå var vår energi nivå på det laveste men det såg fortsatt ikke så farlig ut defensivt. Motstanderen skaper noen halvsjanser men vi løser de situasjoner som oppstår. På en dødball blir det hodeduell inne vår boks, ballen treffer en av våre spillere i bakhodet å stiller vår keeper sjanseløs. Stillingen er plutselig 2-3.

Vi sliter med å skape sjanser. Vi har lavt ball tempo å spiller alt for trangt og alt for ofte kun inne sentralt der Romsås lett bryter vårt spill. Vi har inleggsmuligheter men vi bruker det ikke eller så er utførelsen ikke god nok. Vi har dødballer som vi ikke utfører godt nok. Vi skapet en meget stor sjanse når vår spiss river seg løs å er alene med keeper men chippen går akkurat utenfor stolpen.

Fra sidelinja kunne vi vært tydeligere på at vi måtte straffe motstanderen i bakrom oftere samt ikke brutt kampen i 2:e omgang med så mange bytter som vi gjorde.

Vår kaptein for dagen, Espen Omholt Jensen, savnet «PASSION» på samtlige spillere idag. Når vi ser tilbake den feilprosenten vi hadde på valg og teknisk utførelse idag så er trenerapparatet enige i Espen sine ord. Uten en dedikasjon så blir ting ikke gjort så godt som man kan gjøre det og det går da ut over din prestasjon og ikke minst lagets prestasjon.

Som jeg sa til guttene etter kampen så hadde de lov å være skuffet i frem til kl 19.00 igår. Etter det så var de nødt til å evaluere sin/vår prestasjon på en konstruktiv måte. Ny uke med nye muligheter venter fra og med idag.

Bærum SK vs. Romsås 2-3 (2-1).

Start 11er:

Espen Omholt Jensen

Bakre firer: Oscar Haram, Sivert Haugli, Stian Kline, Viktor Holter.

Midtbane: Ismar Dizdar, André Nansen, Jonas Bruusgaard,

Angrep: Mads Hasle, Mikkel Fodstad, Odin Berre

Mål: Odin Berre og Mikkel Fodstad

Bytten:

35 min: Simen Lyngbø inn for Viktor Holter

45 min: Espen Lindøe inn for Sivert Haugli

45 min: Alexander R Olsen inn for Mads Hasle

60 min: Håvard Hjermstad inn for Ismar Dizdar

60 min: Christian Hanche Olsen inn for Jonas Bruusgaard

70 min: Nicolay Schennum inn for Odin Berre