Endelig premiere

Da var dagen kommet for premiere i Postnord Ligaen 2017. A-laget reiser til KFUM-Arena på Ekeberg for å prøve å ta tre poeng. KFUM kommer fra ett kortere opphold i OBOS-ligaen og har visst nok mistet en del sentrale spillere. Men KFUM jobber godt med sin kjente «Kåffa-spillestil» og vi er sikre på at dagens kamp blir en spennende affære da dette er to lag som liker å holde ballen på bakken. Vi gleder oss til kamp og får en kort kommentar fra klubbens Sportslig Leder Henrik Dahl:

Första matchen i en ny liga är alltid bra för att ha något att referera till och förhålla sig till. Och för vår del blir det förhoppningsvis mer utropstecken än frågetecken i dagens match. Vi ser fram emot matchen och inte minst säsongen där vi ställer med tio spelare som är 19 år eller yngre. Bara en sådan sak gör att jag är extremt optimistisk inför året och inte minst åren som kommer.

Gutta som reiser til KFUM-Arena i dag holder vi hemlig frem til kl 17.15 i kveld. De 11 som starter kampen presenteres på klubbens Facebook side: Bærum SK

Vi håper så mange Bærum SK supportere som mulig tar turen til Ekeberg å støtter vårt A-lag. Kampen starter kl. 18.00

I år kan du se alle kampene direkte, både hjemme og borte. Alle kampene i PostNord-ligaen streames nemlig direkte på alle Amedias 62 nettaviser.

– I Amedia vet vi at direktesendte levende bilder blir utrolig viktig fremover. Her er lokal sport en strålende råvare, og i år blir Post-Nord-satsingen hovedretten for mange av våre aviser. Vi gleder oss, sier konserndirektør for innhold og produktutvikling, Anders Opdahl, i en pressemelding.

Er du abonnent i en av disse avisene kan du se hvert eneste spark på ballen i samtlige 26 serierunder i PostNord-ligaen. Kampene kan også ses i opptak senere. Det lages også en video med høydepunkter fra kampen.

For å få tilgang til kampene, må du ha et gyldig abonnement og registrert deg som digital bruker på den aktuelle nettavisa.
Men når vi spiller hjemmekamp, regner vi selvsagt med å se deg på tribunen på Sandvika Stadion.