Trond Andersen og Daniel Mitchell Moe med videre på G21 og G19

Duoen fra våre samarbeidsklubber NTG og Dønski fortsetter på våre fremste juniorlag også for 2023.

Begge er jo velkjente navn her nede på AJ Arena, og vi er veldig glade for at Trond og Daniel fortsetter med nok et år der det diskuteres fotball ut i de sene kveldstimer med cappucino-maskinen som beste venn.

Trond Andersen jobber på NTG og har en del av våre spillere på daglig basis fra årgangene 04,05 og 06. Nå tar han fatt på sitt sjette år her i Bærum, og Trond er en viktig brikke for klubben i utviklingen av våre spillere opp mot A-laget. Som spiller på høyt nivå selv, så innehar han unik erfaring og lærdom mot alle håpefulle.

– Ser frem til å fortsette arbeidet på juniorlaget i Bærum. Synes vi har en bra organisering rundt laget med tett samarbeid med NTG og Dønski, der Daniel og jeg får fulgt opp spillerne på dagtid også. Blir spennende å følge årets U21 tropp i 4.div, og fortsette et tett samarbeide med A-laget for å gi spillerne muligheten til å ta steget opp dit.

Daniel Mitchell Moe fra Dønski har lang fartstid i klubben som keeper, men også som trener. Til hverdags så er han trener for mange av våre på G21 og G19 på Dønski VGS.

Trond og Daniel klar for å følge med fra sidelinje og tribune på alt som rører seg i juniorfotballen

Årets modell forklart

G21 blir laget i år som var fjorårets Interkrets A (2.plass). Nå skal de primært spille 4 divisjon senior. Samtidig skal det rullere opp to stk som vil trene med A-laget for å «få en smak» på nivået.

G19 vil være juniorlaget som i år skal spille på høyeste Interkrets-nivå. Her finner vi en stamme fra vårt gode 06-kull, sammen med ambisiøse spillere fra tidligere G18 og spillere som begynner i klubben.

Også her vil det være samme ordning med hospitering oppover. To stk skal sesongen igjennom få trene med G21 på rundgang for å teste nivået hakket over.

Begge lag vil få grundig omtale når sesongen virkelig har satt seg. Samtidig så vil de bli dekket underveis i sesongen i form av referat, bilder og video.