Tommys tanker om 2020

Tommy Westlie har trent Kvinner A/B i 2,5 sesonger, og det er betryggende, viktig og gledelig for klubben og lagene at han går på en ny sesong som hovedtrener. Resultatmessig har det vært meget sterkt og stabilt for begge våre lag under hans «regjeringstid» hittil, selv om det gjenstår å klare opprykket til 2. divisjon.

Tommy i aksjon på feltet!

«Jentene er tydelige på at det er opprykk som igjen er målsetningen i 2020, og det støtter vi i lagledelsen,» understreker Tommy og fortsetter: «Vi har en god tropp som hele tiden blir litt eldre og litt mer erfaren, og som består av mange spennende spillertyper.»

Treningsgruppa består av ca 30 spillere, og er veldig stabil da de aller fleste spillerne som var med i høstsesongen 2019 blir med videre i 2020. I tillegg har vi allerede fått inn to nye spillere fra Stoppen og Holmen, og flere kan være på vei like over nyttår. Fra denne troppen stiller vi to lag i serien: Kvinner A spiller i 3. divisjon og Kvinner B i 4. divisjon.

«Fokus opp mot sesongen 2020 blir å forbedre både de defensive og offensive fasene av spillet, være tydeligere på roller og få inn enda mer råskap i laget,» utdyper Tommy. «Vi må bli flinkere til å avgjøre de tette og tøffe matchene!»

En viktig brikke falt på plass da klubben for et par uker siden fikk signert Tommy Johnsen som co-trener for Tommy Westlie. Vi forventer at våre to Tommyer vil utfylle hverandre i oppgaven med å utvikle spillere og lag videre, og de har allerede rukket å legge planer for vinterens treninger.

Gjennom vinteren skal troppen, i tillegg til 4 treningsøkter pr uke, spille 8 treningskamper, dra på treningstur til Gøteborg og ha en superweekend opp mot sesongstart. Det blir spennende å følge med våre damelag gjennom vinterens sesongforberedelser og i sesongen 2020, vi ønsker alle involverte masse lykke til!