Thomas Nygaard klar for 2022!

Dagens signering kommer også fra Vestfold, nærmere bestemt fra Norges eldste by. Ungdomsårene tilhørte Slagen IF, så Flint, før FK Tønsberg ble neste steg. Det var her han spilte sine første seniorkamper. Riktig så mange i grunn for FK Tønsberg (67 kamper, 19 mål).

Så høsten 2018 spilte Thomas for oss (9 kamper, 4 mål). Fra våren 2019 var klubben Hønefoss (24 kamper, 8 mål). I «lockdown-året» ble det PostNord-spill for Fløy (32 kamper, 10 mål).

Fra nå av er vi glade for å si at Thomas er tilbake i vår vakre Gule drakt, og skal i utgangspunktet bekle en midtbanerolle.

Selv sier Thomas «jeg kjenner mange av gutta og trua på en god sesong med gjengen som er med videre og de vi har fått signert. Er i utgangspunktet indreløper (i 4-3-3), men jeg kan gå inn i alle midtbaneroller«.

Trener Heggset kjenner jo Thomas fra tiden i Hønefoss og beskriver Thomas med flotte ord «Han er en spiller både klubben og jeg kjenner godt. Fra hans første periode i Bærum og 2 år sammen i Hønefoss. Med Thomas får vi en veldig seriøs og ambisiøs spiller som vil heve nivået på det daglige arbeidet».

Det er verdt å merke seg at Thomas har mange målpoeng fra sin posisjon. Så vi har trua på gode offensive bidrag.

Vi ønsker Thomas velkommen til oss i 2022!