Tap i vårens siste kamp

Bærum SK – Skeid (0-0) 0-1

Når vi oppsummerer så såg denne kampen ut som en typisk 0-0 kamp som dessverre endte med seier til Skeid. Det var en kamp med få sjanser. Bærum mektet kun å få til en stor sjanse i løpet av 90 min. Dette på tross av at vi spilte en stor del av kampen med en mann mer da Skeid fikk en av sine utvist etter 40 min. Vi hadde ballen mye men Tom Nordli sine menn lå godt organisert å ventet på oss når vi prøvde å spille oss gjennom. Det ble dessverre ikke farlig fremfor Skeid sitt mål noen gang i løpet andre omgang. På en kontring i midten av 2:e omgangen så avslutter motstanderens spiss godt fra distanse og det blir mål.

Våre gule og sorte var ikke å kjenne igjen i dag i angrepsspillet. vi avslutter vår sesongen på en 8:e plass med 17 poeng (dessverre bak Asker). A-laget tar nå sommer ferie og starter opp treningen igjen 12. juli å spiller trenings kamp mot Fredrikstad søndag 16. Juli før ligaen drar i gang igjen 22. Juli (Follo borte).

Vi ønsker alle en god sommer. Dere er velkomne til Sandvika Stadion igjen lørdag 30. Juli kl 16.00 da vi tar i mot KFUM.